google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Juleaften.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. december 2013

Juleaften.

Jeg har i år holdt Jul med svigerfamilien og selv om det har været lidt anderledes end det plejer, så har de alle hver især, givet mig søde minder i løbet af juleaftensdag, som går i hjertet på mig. For mig har det generelt været en ret følelsesladet jul, jeg har ikke selv været helt på toppen og savnet til min Veninde og til min Farfar er enormt i disse dage. Dog skal det siges at på trods af alt det, som har været anderledes og at jeg har savnet, så har det været en god Jul. Hver Jul kan jo nok ikke være den bedste, men det har bestemt stadig været en dejlig Jul. Noget af det jeg har nydt aller mest, er faktisk at se hvor god en Jul, kæresten har haft i år. Hans smilende øjne og kærlighed har virkelig hjulpet mig igennem og det er netop derfor jeg elsker ham så højt. Den ene af os løfter altid den anden og det betyder mere end ord kan beskrive. Det er netop derfor jeg sætter så stor pris på vores forhold.

Nå, men nu til sagen.. Min søde svigerinde lavede virkelig en fantastisk jule-and. Har glædet mig hele december til andesteg og den vi fik i går, er nok den bedste jeg nogen sinde har fået, så vidt jeg husker.. Vi fik også flæskesteg og medister, men jeg holdt mig mest til anden, da det er yndlings. Hele middagen var virkelig lækker og helt som forventet. Svigerfamilien laver virkelig altid lækker mad.. Kunne godt lige spise en portion andesteg med tilbehør til lige nu.. Ha Ha.. Mmm..

Jeg var også så heldig at jeg fik en masse dejlige julegaver. Jeg er glad for alle gaverne og der er kun en som skal byttes og det er fordi jeg fik to ens brødkasser. Havde tænkt at jeg ville vise jer alle gaverne, men det er lidt af en projekt, så det har jeg droppet. Men kan dog nævne at jeg har fået Håndmixer, Hårtørrer, Brødkasse, Mascara, Weekendophold, Billede og kalender af min lille nevø, Yndlings parfumen(CK- forbidden euphoria) og Billettere til Volbeat koncerten..

Billetterne var nok det jeg havde ønsket mig mest og blev så glad, da jeg fik dem af kæresten. Har ikke været i Fængslet i Horsens til koncert før, så det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er nok den bedste gave jeg har fået, men øv hvor er der bare lang tid til august. Ha Ha..


Nu er det første juledag og jeg putter bare på sofaen. Jeg er ikke helt sikker, men tror faktisk det er først gang i mit liv jeg ikke er til julefrokost 1. juledag. De sidste par år har det været ved svigerfamilien, men ellers har der altid været en julefrokost, et eller andet sted. Det passer mig rigtig godt at vi ikke skal noget i dag. Jeg har i løbet af natten fået ondt i halsen og de sidste to nætter, har søvnen ikke været optimalt. Jeg nyder bare dagen på sofaen med kæresten, hygge, tv og computeren. Om lidt vil jeg forkæle mig selv med et lækkert karbad og endnu mere afslapning og hygge. Vil også prøve min nye hårtørre.. Faktisk første gang jeg ejer sådan en, så det er lidt spændende. Nå, men nok ord fra mig for nu, begynder at blive noget ævl og kævl. Håber i alle havde en dejlig juleaften, fik noget skøn mad og lækre gaver. Glædelig 1. juledag herfra.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar