google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets Første.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. januar 2014

Årets Første.

Uh.. nu har jeg ca. brugt hele dagen på at tænke over, hvad jeg dog skulle stille op med årets første blog-indlæg. Et eller andet sted er det vel lige meget, men alligevel synes jeg det måske skulle være lidt eftertænksomt. Samtidig har jeg jo lovet mig selv at det der med forventninger til mig selv, ikke er en god ide. Det er lidt en farlig cocktail. Jeg er heller ikke typen som laver nytårs-fortsæt, så hvad gør man så. Hm.. Det eneste jeg faktisk gerne vil, er at  år 2014, skal være et bedre år end 2013.

Tror bare jeg lader det være året første indlæg. Ikke for mange ord eller store forventninger til mig selv og det nye år. Håber i alle sammen er kommet rigtig godt ind i det nye år og er klar til et rigtig lækkert år. Nu er året første dag forbi og det er tid til at jeg finder sengen. I morgen kommer der nok et par indlæg og min nytårsaften, det nåede jeg ikke rigtig i dag. Godt Nytår <3

5 kommentarer:

 1. Synes det er et fint første indlæg :-)

  Gør heller ikke selv for meget i det med nytårsfortsætter... for har svært ved at overholde dem for lang tid... sætter mig i stedet små mål i løbet af året, og det gør det altså lidt lettere at overholde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde... tror også det med små mål er langt mere effektivt.. ;)

   Slet
  2. Jeg har ihvertfald fundet ud af at det virker meget bedre for mig at sætte mig små mål :-) og så ikke have alt for kort en tidsfrist på at nå dem :-)

   Slet
 2. Det lyder som en rigtig fornuftig måde at starte året på - at sænke forventningerne :-) God aften til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget jeg generelt forsøger at styre lidt.. Jeg sætter til alt for store forventninger til mig selv og det er enormt svært at få dem skruet ned for så skal man ofte vælge nogle ting fra.. og vil jo gerne nå det hele.. ;)

   Slet