___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. januar 2014

Nytårs-menuen.

Jeg må indrømme at jeg virkelig elsker god mad og dage som nytårsaften, hvor man får noget rigtig lækkert, der er jeg rigtig glad. Vi fik rigtig lækker mad nytårsaften og tænkte at jeg lige ville vise jer vores nytårs-menu.

Vores forret var en lækker tallerken med salat, parmaskinke, soltørrede tomater, alm tomat, champignon, oliven, ristede pinjekerner og lidt persille. Smagte virkelig lækkert.

Vores hovedret var en lækker grillet angus oksemørbrad bøf, stegte champignon, små ovnbagte kartofler, blandet salat og favorite-sauce. Mums, det var bare lækkert. Perfekt. 

Desserten var en lækker frisk trifli. Friske bær, knuste makroner og pisket vanilie creme.
Super frisk og let dessert, som smager godt og altid er et hit.

Jeg synes selv det var en rigtig lækker menu.
Vi fik også hjemmebagt kransekage kl 00.00

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar