google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sundere igen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. september 2015

Sundere igen.


Jeg har jo været tilbage med den sunde fornuft siden i mandags. I dag har jeg så været på vægten og jeg har tabt 600 gram i denne uge. Det er en okay start og jeg er godt tilfreds. Jeg har spist fornuftigt, holdt mig fra cola, kage og det eneste rigtige sukker jeg sådan set har fået, er de 6 vingummier i ser på mit ene billede. Ellers har jeg valgt de sundere løsninger. I går var jeg lige ved at falde i, havde sådan løst til en kage eller en chokolade skildpadde, men jeg droppede det, købte lækre vindruer og tog de 6 vingummier og et stykke af mit mørke chokolade i stedet for.

Jeg er ikke på kur, det er vigtig for mig lige at slå fast. Jeg vil ha en bedre livsstil og bruge min sunde fornuft. Det betyder at der ikke er noget jeg ikke må få, det handler bare om måden det er lavet på og mængden. Den sandwich jeg købte mig i Føtex i går, tror jeg faktisk er noget af det mest usunde jeg har fået i denne uge. Det var tydeligt at brødet ikke var på den sunde side og der var alt for meget mayo i. Jeg steger stadig mine frikadeller i fedtstof, men til gengæld laver jeg farsen sundere og får godt med grøntsager til. Det handler om at træffe de fornuftige valgt.

Jeg har i denne uge ikke fået bevæget mig nok, men det gider jeg ikke slå mig selv i hovedet med. Jeg vil rigtig gerne begynde at træne, men hovedet er ikke klar. Jeg ved at det nok skal komme og regner stærkt med at det kommer i takt med at jeg finder lidt mere ro i hovedet. Årstiden er ved at skrifte og jeg har altid rigtig svært ved at omstille mig. Så nu skal jeg bare holde fast i den gode kost og så kommer motion, bevægelse og træning snart.. Det kan jeg mærke.

I morges glemte jeg mine havregryn og pludselig var tiden bare fløjet fra mig. Hvad gør man så når klokken er næsten 12, man laver da en lækker brunch med lækre ting.. Måske lidt for mange lækre ting. Kunne ikke spise op og er nok lidt for mæt, men nøj det var lækkert.

Nu skal jeg lave til blog arbejde, nyde dagen og måske spille lidt Sims, hækle eller læse lidt.. Mulighederne er mange.

Rigtig god weekend til jer alle sammen <3

8 kommentarer:

 1. Dejligt du ikke slår dig selv i hovedet med det du ikke når - men ser positivt på det som du når :)
  Jeg er selv i gang med at lave en livsstilsændring og for det meste går det godt, men når det så går skidt (lider af stressrelaterede depressioner) nytter det ikke noget at jeg banker mig selv i hovedet og bliver vred, for så får jeg det bare dårligt. Også kommer jeg slet ikke i gang igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er meget obs på at jeg hele tiden skal vænne det til noget positivt.. Det er noget man lære med tiden når man har en psykisk lidelse.. Det er nok også derfor jeg bliver ved med at kravle op på hesten.. :D Gentagelser må være vejen frem tænker jeg :D

   Slet
 2. Det er faktisk rigtig godt at stege i fedtstof - hvis man altså bruger det rigtige at stege i. Min læge foreslog økologisk olivenolie eller koldpresset olivenolie. Så får man nogen af de sunde fedtstoffer :). Blev faktisk også rådet til at tage lidt olie på min salat, igen for at få noget sundt fedt :).

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige frikadeller steger jeg i becel og synes jeg er ret god til at få det sunde fedt, feks ved olier, avokado, nødder eller lidt mayo.. Pt har jeg lavet en god portion spinat pesto mums.. der er dog ret meget olie i, så man skal finde en balance.

   Knus <3

   Slet
 3. Svar
  1. Jeg er også godt tilfreds.. der er altid forbedringer, men det kommer.
   Man skal jo starte et sted :D

   Knus <3

   Slet
 4. Så dejligt at have mange muligheder - så man næsten ikke kan vælge. Sådan kan jeg have det.
  Nej - du skal endelig ikke slå dig selv i hovedet - man skal altid behandle sig selv pænt! Så små skridt ad gangen - lige i den rækkefølge, du har brug for.
  Held og lykke med den sunde stil - og de gode valg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal nok blive godt.. Jeg har lige regnet ud at hvis min vægt bare kan gå 500 gram ned om ugen, så ryger der jo 10 kg inden for 4-5 måneder. Det ville jeg være rigtig godt tilfreds med.

   Mange tak, jeg prøver så godt jeg kan og prøver holde balancen. :D

   Knus <3

   Slet