google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Bodil med nyt hamster-hjul.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

8. januar 2014

Bodil med nyt hamster-hjul.

Jeg har været på lidt hamster-shopping i dag. Bodil har både fået sand hun kan bade i, lækre melorme og nyt hamster-hjul. Hun gik med det samme, igang med hjulet og skal da lige love for, hun har fået det testet og har nu kørt sig selv helt træt og putter igen med sine unger.

4 kommentarer:

 1. Puh, får jo helt dårlig samvittighed over alt det motioneren det lille kræ kan præstere (man burde jo løbe og blive sund her efter nytår... fortæller alle forretningeren der gladeligt sælger det grej de mener er nødvendigt for at opnå det) - er hun altid så snaksagelig, eller er det i andledningen af det nye legetøj? :D

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja, man kan godt få lidt dårlig samvittighed over at se hende.. Lige pt har hun dog ikke sit hjul, fik at vide at det kunne være lidt farligt nu imens hun har de små bebser.. Men på Tirsdag skal hun igen bo alene og kan få sit hjul igen.. Hun savner det virkelig meget.. lige nu gør hun alt hvad hun kan får at få lov til at komme op og løbe lidt imellem mine hænder..

   Du siger snaksagelig.. mener du fordi hun kommer hen og kigger på mig eller?
   Hvis det er de der lyde som er i baggrunden, så er det ikke hende. Det er vores undulater som vi ikke har mere. Dem har vi fundet et andet hjem til i denne uge.. En rigtig svær beslutning..

   Slet
  2. Ja, det var nok undulaterne jeg tænkte på. Jeg har fået læst resten af mit bloglovin feed igennem, så har nok mixet lidt op i tiden engang imellem, for jeg har godt læst at i fandt et nyt hjem til dem for deres bedste, selvom det var hårdt for jer. En flot beslutning. Jeg læste dog det før dette indlæg - der er ups i kronologien for min læsning, så troede egentlig de var væk her ^^"

   // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

   Slet
  3. Det er bare helt iorden. Sådan kan det gå når der pludselig er mange indlæg man gerne lige vil ha tjekket op på.. ;)

   Slet