google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det skal fejres.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. januar 2014

Det skal fejres.

Kæresten er en smugle krudt gal, så der røg nogle penge op i luften nytårsaften. Jeg brugte derfor muligheden til at snuppe et par billeder med mit kamera. Sidste år regnede det jo helt vildt nytårs aften og derfor blev det ikke rigtig, til så mange billeder af fyrværkeriet. I år var vejret dog noget bedre og derfor tog jeg chancen. Tog nok 100 billeder, men det var kun et par stk, som blev gode og dem ville jeg lige vise jer. Det første billede er klart mit yndlings og hold nu op det er svært at tage billeder af fyrværkeri. Synes selv det gik okay, eftersom det er første gang jeg tager billeder af fyrværkeri, med mit rigtige spejlrefleks kamera. Måske kunne de redigeres lidt, men det har jeg ikke fået gjort.


6 kommentarer:

 1. Øj, du har ellers fået fanget et par gode øjeblikke - de her billeder er i hvert fald gode. Vil give dig ret i at det første nok er det bedste - og så forestiller det i øvrigt min yndlings form for raketter (tror jeg dag) : Dem med guld der flyder ned over himlen før de dør ud :D

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev også lidt overrasket over hvor gode de faktisk var, da jeg fik kigget dem lidt igennem og faktisk fik jeg kun set kærestens fyrværkeri, igennem mit kamera og det fortrød jeg så lidt bagefter.. ;) men det er jo ikke så tit man har chancen for at tage billeder af fyrværkeri og vejret var perfekt. Jeg er ret tilfreds med mit første forsøg.. Jeg tog billederne med den der natte-indstilling, hvor den bruger langsom lukketid, eller hvad de smarte kalder det.. det gør at den faktisk får bevægelse med på billedet..

   Slet
 2. Synes nu ellers billederne er ret så gode og der er mere farve i dem, end mine! Super flot :).

  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. synes faktisk ikke jeg har set såå mange bloggere smide billeder op af fyrværkeri endnu, men jeg er jo selv lidt bagefter, så de kan vel nå at komme endnu.. ;) Synes selv mine er et okay første forsøg.. lidt stolt må man gerne være.. :)

   Slet
 3. Gode billeder søde.. ! :)

  SvarSlet