google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Stille Torsdag + 1stLike.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

30. januar 2014

Stille Torsdag + 1stLike.

Min dag starte kl 8.00 da min alarm på mobilen ringede. Lige der havde jeg kun sovet 5 timer og var bestemt ikke klar til at vågne. Jeg bruger virkelig ikke min alarm ret tit. I dag skulle jeg ringe til lægen imellem kl 8-9, for at få svar på de blodprøver, jeg fik taget da jeg var ved lægen for to dage siden. Alt så faktisk fint ud, men jeg har et forhøjet antal af hvide bloglegemer. Lægen spurgte faktisk om jeg pt er forkølet eller syg på anden måde.. Øhh nope.. Hun synes lige jeg skal komme igen, om en måned og få taget en ny blodprøve.. Hmm... Hvad gør Jeanette?? Googler - forhøjet hvide blodlegemer. Det var rigtig dumt. Meningen var jo at det sundhedstjek skulle gi' mig ro i hovedet og ikke gøre mig bekymret.. Fik dog hurtig stoppet mig selv på google igen, for det er altså ikke sundt at læse, om alle de sygdomme man kan få. Jeg må bare vente 1 måned og se hvad blodprøverne viser der. Øv hvor jeg hader ventetid.

Efter telefon samtalen med lægen, blev jeg helt træt igen. Nåede lige at se lidt nyhederne, tjekke min mobil og så faldt jeg i søvn igen. Sov et par timer og vågnede udhvilet ved 11 tiden.

Resten af dagen er der ikke sket det store. Afslapning på sofaen og lidt kedelige huslige pligter. Søren har haft en lidt travl uge, så jeg gav pizza til aften, for de sidste penge der var i min pung. Er virkelig glad for at der går penge ind på kontoen i morgen, men skal virkelig spare det næste stykke tid da bilen snart skal til syn.

Jeg har lige set Natholdet. Det var virkelig sjovt i dag og er nød til lige at vise jer en lille video derfra.


6 kommentarer:

 1. Puha, kender alt for godt det der med at sidde og Google og derefter erkende at det skulle man nok have holdt sig laaaangt væk fra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er totalt fan af google og bruger det utrolig meget. Dog ved jeg også at jeg engang imellem er nød til at stoppe mig selv. Det er super farligt i forhold til min angst..

   Slet
 2. Genialt med den video! Det er så typisk - i denne uge har jeg set natholdet hver dag - undtagen lige præcis igår. Heeelt ærligt altså :-) Nå, men Natholdet er nu aldrig spildt tid :-)

  Åh, jeg er heller ikke glad for den ventetid, når man har dårlige blodprøver. Men forhåbentligt har lægen styr på det - så hvis denne siger, at du først behøver komme igen om en måned, så sker der nok ikke noget ved det <3

  Knus og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er virkelig en genial sang og fed video.. Jeg elsker natholdet, men det er ikke altid jeg lige når at få set det til tiden.. I går var faktisk første gang i denne uge jeg så det til tiden, så det var perfekt.. ha ha.. ;)

   Jeg stoler utrolig meget på min læge og jeg skal nok klare ventetiden. Jeg havde virkelig set frem til en periode helt uden bekymringer, men det slipper jeg nok desværre ikke helt for endnu. Dog kan jeg godt skubbe det lidt til siden.. Så det går nok.. <3

   Knus og god weekend til dig også. ;)

   Slet
 3. Google kan være en faaarlig veninde!!! Sådan noget som sedler i medicin, dem må jeg heller ikke læse, for så fejler jeg det hele, så dem tjekker min mor for mig :o
  Årh natholdet var sååå godt!!! Er lidt glad for Christopher ;) hehe.. Han er så sød at snakke med og han dufter godt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker google, men ved også at det kan være en farlig verden. Det er ikke altid min angst er så glad for de resultater jeg får fra google.. Når man googler forhøjet hvideblodlegemer står leukæmi øverst.. mega nedern.. Jeg er dog fornuftig nok til at vide at det ikke er det jeg fejler.

   Christopher er så cool og synger mega fedt.. Den sang og video er simpelthen så genial og jeg elsker den.. Han burde udgive den rigtig.. ha ha..

   Slet