google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Skal finde mit midtpunkt.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

29. januar 2014

Skal finde mit midtpunkt.

Hold nu op, jeg er godt nok træt her til aften. Det er faktisk en rigtig dejlig fornemmelse. Jeg har været til samtale på psyk i dag og turen tog alle mine kræfter. Det er første gang  i år, jeg har været ude og køre i sneen og var lidt angst, inden jeg skulle afsted. Jeg kom afsted, turen gik godt, samtalen gik godt og jeg kom også hjem igen. Det var lidt en sejr for mig bare at køre derned og hjem. Det tog ca 1 time og 20 min hver vej i dag, men det vigtigste var at jeg gennemførte. Lige nu venter jeg faktisk bare på at klokken bliver midnat, så jeg kan daffe i seng. Jeg må helst ikke gå for tidligt i seng, for så vågner jeg for tidligt i morgen og så starter der en ond cirkel, som jeg helst skal undgå. Skal helst kunne holde mig vågen hele dagen i morgen. Ville ønske jeg bare kunne tage mig en middags lur engang imellem, men det er virkelig ikke godt, hvis jeg gerne vil ha en god søvn rutine igen.

Da jeg var på psyk i dag snakkede vi meget om, det der med at kunne give slip. Jeg plejer være enormt god til at gi mig selv lidt ferie. Jeg kan normalt godt bare gi mig selv lov til at slukke for tankerne og beordre sofa tid til mig selv. Det har dog denne gang været rigtig svært for mig. Jeg har altid en periode her om vinteren, hvor jeg bestemt ikke er på toppen. I år tager det dog mange flere kræfter, end det plejer og jeg har ikke kunne gi' slip, på samme måde som jeg plejer. Det kommer ret meget bag på mig at jeg faktisk er gået ret mange skidt tilbage, i forhold til den store udvikling jeg normalt har. Det skræmmer mig og jeg bliver hurtig frustreret. Jeg har isoleret mig ret meget og samtidig siger jeg ikke, tingene så direkte som jeg ellers har været god til. Psyk mener at det netop er en del af min store udvikling. Jeg skal finde et form for midtpunkt. Det er rigtig svært for mig da min personlighedsforstyrrelse spænder ben for mig. Jeg har svært ved at vide, hvor meget jeg skal åbne munden eller hvor meget jeg skal lukke den. Ja og så skal jeg (igen) indse at denne opgave ALDRIG forsvinder. Jeg skal altid bedømme om jeg er for meget til den ene eller den anden side. Jeg vil føle mig berettiget til min holdning, uden at føle mig bange for andre menneskers reaktion eller frygte for følgerne. Samtidig skal min holding og mine ord, helst komme ud af mig på et niveau, som andre mennesker kan forholde sig til. Det er en fin balance og er ofte rigtig svært for mig. Det er kun få personer i mit liv som jeg i dag, rent faktisk tør at være direkte overfor.

Jeg fik rigtig meget ros for min Protest og de synes også det er godt at jeg har lagt medicinen på hylden. Ja og indtil videre går det den rigtige vej med søvnen, så jeg skal huske til en anden gang at lytte mere til mit indre.

Ja det er måske er lidt forvirrende indlæg, men er mest skrevet for at minde mig selv om min udvikling og hvad det er jeg lige pt går og arbejder med. Nu vil jeg slukke lidt for hovedet, inden jeg skal i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar