google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sundheds-tjek ved lægen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

28. januar 2014

Sundheds-tjek ved lægen.

Jeg har været en tur forbi lægen i dag, noget jeg ikke er ret tit. Jeg er heldigvis ikke syg så tit og faktisk heller ikke lige nu. Jeg får taget et sundheds-tjek 1 gang om året ca. Får det faktisk taget lidt af psykiske årsager. Jeg ved at det er godt for mig at blive tjekket, fordi så kan angsten ikke gøre mig til hypokonder. Angsten gør at jeg hurtig kan blive bange for, om jeg fejler et eller andet, så derfor forbygger jeg angst, med det her årlige sundhedstjek. Det giver mig en ro og det fjerner rigtig mange bekymringer. Mit blodtryk ser rigtig fint ud og de tog nogle forskellige blodprøver. Jeg kan få svar torsdag eller fredag. Jeg tror ikke jeg fejler noget, men det er rart med de her sundhedstjek..

Jeg fik også lige tjekket noget eksem, jeg har i ansigtet. Har haft det i et par måneder nu faktisk og synes for alvor, det er ved at være både pinligt og irriterende. Lægen mener det er noget som hedder Perioral Dermatit og jeg har fået noget binyrebarkhormon creme at smøre det med. Hvis det ikke er væk efter en måned med cremen, så skal jeg til lægen igen og ha antibiotika.

På vejen hjem fra lægen, fik jeg handlet til aftensmaden, vi skal bare ha lasagne. Resten af dagen står på afslapning. Jeg er træt, men vil prøve at holde mig vågen til i aften. Skal til samtale på psyk i morgen, så krydser fingre for at jeg sover godt i nat og at der ikke kommer mere sne her på Fyn. Skal lige siges at det går fremad med min søvn. Jeg sov først klokken ca halv fire i nat og har sovet ca 7-8 timer. Det vigtige er pt ikke hvornår jeg falder i søvn, men at jeg sover godt, når jeg er faldet i søvn. Jeg har de sidste par nætter sovet rigtig godt, så det er virkelig dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar