google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sensitiv Vinter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. februar 2014

Sensitiv Vinter.

Puhaa jeg synes livet er lidt besværligt i disse dage. Jeg er totalt ustabil og enormt sensitiv. Alle følelser sidder lige under huden. Tankerne arbejder og vil gøre alt, for at tænke sig frem til en løsning, hele tiden. Det kan man dog ikke altid, hvis man ikke ved hvorfor man er så sensitiv. Ja jeg ved egentlig godt, hvorfor jeg ikke er på toppen, men at det skulle påvirkelig mig, i den sensitive retning, kommer lidt bag på mig. 

Jeg længes virkelig efter noget forår. Jeg mangler at kunne komme noget mere ud og suge en masse sol og frisk luft til mig. Jeg ved at det er det der skal til, for at jeg finder energien og overskuddet igen.

Det er normalt for mig at ha en periode her om vinteren, hvor det hele er svært. I år synes jeg denne periode har været extra lang og enormt svær. Psyk siger at det er en del af mine store udvikling. Der er sket mange ting i 2013, som jeg har fået på plads, men det har været hårdt. Det er stadig hårdt, men jeg er på rette vej og jeg ved at det hele pludseligt vender. Kunne dog nogen gange bare være rart, hvis det ikke skulle tage så mange kræfter og så lang tid. Jeg kan ikke bare presse det frem, så får jeg det meget værre, end jeg har det lige nu.

Jeg er bagud med mange ting, super træt, kommer for lidt ud, isolere mig alt for meget, bekymre mig for meget, stresser mig selv, har for mange forventninger til mig selv.. Jeg har flere gange prøvet at stoppe mig selv og se om jeg kan finde ro, men den indre uro, vinder lige nu desværre.. Jeg trøster mig med at jeg ved det vender og at foråret er lige om hjørnet. Denne vinter skulle virkelig bare ha en lussing.

4 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også så meget til forår... Jeg er heldigvis god til at tage mig selv i nakken og komme ud og gå nogle ture om dagen når det er lyst... Men derfor glæder jeg mig stadig til der kommer lidt mere sol og varme..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan simpelthen ikke finde overskud til at gå en tur.. Jeg har dog den sidste uges tid været en del mere uden for hjemmets 4 vægge end jeg ellers har været. Jeg bliver dog rigtig hurtig træt igen. Trænger virkelig til det forår og at få lidt ro på tankerne..

   Slet
 2. Hvor kan jeg genkende mig selv i disse tanker. Det er hårdt!
  Knus og tanker til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige pt synes jeg det er ulideligt, kan næste ikke holde mig selv ud..
   Det er godt nok mange år siden jeg har haft det så stramt synes jeg.. øv..

   Knus lige tilbage til dig.. <3

   Slet