google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forstyrret og fuld af hæklefejl i kysen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. marts 2014

Forstyrret og fuld af hæklefejl i kysen.

Jeg har det virkelig ikke godt i disse dage, siger jeg med tårer, på vej ned af mine kinder. Jeg er møg-hamrende forstyrret og fuld at hækle fejl i kysen. Jeg føler mig stresset og kroppen er fyldt til randen med uro og angst. Jeg har svært ved at styre min puls og min vejtrækning. Jeg er isoleret og banker mig selv i hovedet, med en masse ting jeg burde gøre. Jeg ved virkelig ikke, hvordan jeg skal få det hele til at hænge sammen og komme tilbage på rette spor. Jeg er så brugt og egentlig uden grund. Jeg er så bange, ude af kontrol og nu er jeg også bare totalt ynkelig..

Jeg ved godt at det bare er en periode og jeg ved også at når jeg har det sådan, så kan jeg ikke alle de ting jeg gerne vil. Det er bare så hårdt og jeg har svært ved at se, hvordan jeg kommer igennem det. Jeg skal ha fundet noget ro og så skal jeg ha styr på alle de der løse ender, det er ofte dem der sætter mig ud at kurs. Jeg er nød til at få styr på alle de ting og samtidig få den ro jeg har brug for. Det bliver på ingen måde let, men det skal bare lykkedes for mig..

Nu sidder der nok et par nysgerrige sjæle og jeg kan fortælle at det ikke er noget alvorligt, det er mere sådan hverdags ting, med rengøring, økonomi og en masse andet praktisk, som bare skaber en masse støj og uro i mit sind. Lige nu er der bare for mange ting på en gang og der kom også lige nogle uventet ting ind fra højre, som jeg ikke havde set komme. En ting af gangen og mon ikke det hele så nok skal gå.

15 kommentarer:

 1. Det er sgu træls du har det sådan :(
  Som du siger, så er det om at tage en ting ad gangen <3

  Håber du får det bedre end af dagene!
  Sender knus din vej <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er faktisk rigtig træls at ha det sådan, men jeg ved jo godt at det hele nok skal gå..

   Jeg tænker at en god nats søvn vil gøre mig godt og så må jeg bare tage en ting af gangen og krydse fingre for at det lykkedes..

   Jeg er ikke let at slå ud af kurs, men når det sker er det rigtig hårdt..

   Tak for knus og sender også en masse tilbage til dig.. <3

   Slet
 2. Håber snart du kommer ovenpå igen... og bare tag én dag ad gangen, og går du 2 skridt frem og et tilbage, så bare husk på at du har nogle venner/veninder som vil være her for dig uanset hvad... og har du en dag, hvor du bander det hele laaaangt væk på bloggen, så er det helt i orden :)

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde.. det varmer... <3

   Det har bare været en rigtig møg dag og jeg kan virkelig mærke at der bare er for mange ting lige pt.. Jeg ved at det hele nok skal gå, det er bare hårdt lige nu..

   Krammer <3

   Slet
 3. Jeg håber snart du finder din kurs! Jeg kender godt følelsen - men nok ikke i samme omfang. Håber det hele snart bliver meget lysere for dig!
  En masse varme tanker til dig.

  Simone
  Microcut.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig slet lige i går men heldigvis har jeg det lidt bedre i dag..

   Mange tak for din kommentar, elsker når nogen skriver ;)

   Knus <3

   Slet
 4. Kan nikke alt for genkendende til det med uro'en og angst og hæklefejl i kysen. Der er perioder, som er gode, men også de mindre gode af slagsen og man har jo desværre en tendens, til at fokusere på de mere dårlige af slagsen. Det er, som cirklen uden ende, og det er bare ikke nemt at bryde cirklen.

  Håber snart du kommer på rette kurs igen <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Normalt er jeg ret god til ikke at slå mig selv helt ud af kurs, men i går var der bare alt for meget og derfor gik det helt galt.. Jeg måtte overgi mig og vælte.. i dag har jeg det heldigvis bedre..

   Knus <3

   Slet
 5. Det ser ikke ud til at du har fået den kommentar jeg skrev i går aftes, har problemer med at blogger ikke udgiver kommentarer skrevet fra telefonen. øv :/

  Nå men det jeg ville sige var, at jeg ved 100% hvordan du har det, og hvis du har brug for en at snakke med, om alt eller intet, så er du altid velkommen til at skrive til mig. <3

  Knus og tanker
  Mette - www.mettesuniverse.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også selv problemer med kommentarer skrevet fra mobil, ved ikke lige hvorfor.. men er da glad for at du lige kom forbi og skrev en ny.. Elsker når i skriver til mig..

   Mange tak for dit søde tilbud, men må nok indrømme at jeg oftest vælger at snakke med psyk om de svære ting.. Jeg ved ikke helt hvorfor, men har det bedst med at smide alle de svære ting hos dem.. Håber du ved hvad jeg mener.. ;)

   Men det betyder jo ikke at vi ikke kan skrive..

   Knus og Masser af tanker tilbage til dig.. <3

   Slet
  2. Det forstår jeg godt, og det skal du gøre som du har lyst til. :) jeg er kun på psyk en gang om måneden lige pt, men heldigvis har jeg 2 gode veninder som jeg kan snakke med om alt.

   Du har altid lov til at skrive, lige meget hvad det er du skriver.

   Knus <3

   Slet
  3. Jeg er også kun på psyk en gang om måneden ca. Det er altid en befrielse efter mine samtaler der.. Jeg skriver dog jævnligt mails med dem, når der lige er noget jeg har brug for at få ud af systemet.

   Takker.. Er du evt på twitter?

   Knus <3

   Slet
 6. Øv, hvor er det træls, at du har det så skidt for tiden! :( Jeg kan godt forstå, at du har svært ved at se, hvordan du kommer igennem det. Ikke, fordi JEG ikke tror på, at du kommer igennem det, men fordi denne periode har været så lang for dig denne gang. Og fordi jeg kender det fra mig selv.

  Sender dig bunkevis af knus og gode tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lige i går var det rigtig slemt og jeg væltede totalt.. Dagen i dag er heldigvis gået bedre og jeg jeg ved godt hvordan jeg kommer igennem det.. Der er bare at stykke vej fra tanke til handling og kroppen skal lige være enige med sindet..

   Tak for din kommentar og de store bunker af knus og gode tanker..


   Kram lige tilbage til dig <3

   Slet