google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tilbage på sporet.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

23. marts 2014

Tilbage på sporet.

Ja dagen i går var bestemt ikke nogen dans på roser og kostede virkelig en masse kræfter. Jeg fik sovet igennem i nat og da vi stod op, spurgte jeg Søren, om han ikke ville hjælpe med lidt voksen-praktiske ting. Det ville han heldigvis gerne og vi blev enige om, kun at lave det vi kunne overskue og så kan jeg selv tage det sidst i morgen. Vi nåede faktisk ret mange ting og han var bare så vidunderlig. Vi brugte omkring 2-3 timer og resten af dagen er gået med afslapning og hygge. Det er utroligt at der skal så lidt til at få mig ned i gear igen. Nu er det ikke sådan at alt det jeg nævnte på bloggen i går, er glemt og ude af kroppen, men jeg kan mærke at de små ting jeg har fået ordnet, hjælper mig med at finde roen igen. Igen handler det hele tiden om at finde en balance for mig. Svinger pendulet lidt for meget til den ene eller den anden side, vælter jeg hurtigt.

I går aftes fik jeg også sendt en lang mail til LLO. Jeg har snart boet i samme lejlighed i 10 år og der har bare været problemer siden dag 1. Jeg har flere gange overvejet at køre en sag mod udlejeren, men det er aldrig blevet til mere end snak. Nu er jeg bare kommet til et punkt, hvor der skal ske noget og er godt nok spændt på deres svar og hvad det evt udvikler sig til. 

Lige nu føler jeg mig godt tilpas, jeg har stadig lidt indre uro, men har parkeret det i den bagerste skuffe. Dagen i dag har været meget bedre og jeg ser nu fremad. I morgen skal jeg har styr på lidt flere ting og bla. skal jeg ha skurret hele badeværelset. Jeg er nød til at få lavet alle de ting som længe har været et hængeparti. Egentlig magter jeg det slet ikke, men jeg ved at det vil hjælpe mig, til at få det bedre og det er bare det vigtigste lige nu.

Jeg gik nok 1000 skridt tilbage i går, men i dag er jeg gået et par skridt frem og er nu på rette spor igen. Jeg ser frem til en ny uge og er spændt på hvad den bringer, for det kan kun blive bedre.

2 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at læse det går lidt fremad igen :)

  Håber du har held med LLO :) de kan være til god gavn indimellem, man skal bare turde køre på overfor udlejer :) Held og lykke med det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skønt at jeg kan finde tilbage på sporet.. I dag har jeg været overraskende frisk faktisk og får lavet en del flere ting herhjemme.. Det giver virkelig ro i knolden.. :P

   Der lå faktisk også allerede en mail fra LLO til morges da jeg stod op.. De skulle lige ha lidt kopier af nogle dokumenter osv.. så dem fik jeg også sendt afsted.. så nu er vi igang.. Spændende hvad det bliver til..

   Krammer <3

   Slet