google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kaster mig ud i det.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. marts 2014

Kaster mig ud i det.

Jeg ved ikke lige, hvad jeg vil skrive i dette indlæg, men nu kaster jeg mig ud i det og så ser vi..

Jeg ligger her på sofaen og er rigtig træt. Det er jo prisen for at se Oscar i går, men jeg fortryder det bestemt ikke. Personligt synes jeg, det var det bedste Oscar show nogen sinde, altså ud af dem jeg har set. :) Jeg er virkelig også overrasket over, hvor meget gang i den, der var på Twitter, det var så hyggeligt.

Jeg faldt i søvn ved 7 tiden til Morges og fik 5½ timers søvn. Det er ikke helt nok til mig, skal helst op på 8 timer, for at fungere nogen lunde. Da jeg vågnede lå der en MMS fra min søde svigerinde, hun havde set mig i Go' Morgen Danmark..


Jeg kravlede ud af sengen 12.30 og så igang med de sunde rutiner. Vi aftale i sidste uge at fra i dag, står den på sund kost igen. Som det første fik jeg mit citron-saft-shot og havregryn med rosiner. Derefter tog jeg et lækkert karbad og fik ordnet lidt huslige pligter. Fik også solgt min symaskine, som jeg faktisk har haft til salg ret længe. Har aldrig brugt den, så nu skulle den væk.

Pludselig var kl 15.30 og så skulle der lidt sund frokost til, inden det blev for sent. Derefter gik jeg lidt kold på sofaen, var super træt og kæmpede for at holde mig vågen. Så slappede bare af indtil vi skulle lave aftensmad.. Jeg tænker for meget på mad, når jeg skal spise sundt. Håber det bliver lidt bedre og naturligt, efter de første par uger.


Til frokost fik jeg en æggemad med peberfrugt, tomat, karse, agurk og gulerods-stave.
Til Aften fik vi stegt laks med bulgur salat og stegte champignon og gulerødder.

Jeg har hele dagen, kunne mærke min indre sukker-trold skrige, men jeg holder ud og den kan skrige alt det den vil. Samtidig har jeg også skruet ned for mit cola-zero. Jeg har sagt til mig selv at jeg må få et glas om dagen, lige pt og det er egentlig gået okay. Det er først her til aften, jeg har haft lyst til et glas og tog så et mindre glas, end jeg ellers normalt ville ha gjort.

Min plan er ikke at kiloene skal rasle af, men det vigtige for mig er at leve sundt og bruge min sunde fornuft. Jeg skal ha bugt med den sukker-trold, som har haft magten over mig i mange måneder. Samtidig vil jeg også gerne igang med at træne lidt igen, det er faktisk en større udfordring for mig. Problemet er lidt at når jeg først går igang, med at træne og får alle de der smarte indorfiner, har jeg svært ved at styre det. Det lyder sært, men jeg bliver nok lidt for glad, for at træne når jeg først er igang og så angriber uroen mig og det føre til angst. Jeg må simpelthen ikke træne for meget, min psyke kan ikke holde til det. Det er virkelig en hårfin balance og ville ønske det var lidt lettere at finde den balance. Det skal dog ikke holde mig fra at prøve. Tænker at jeg springer ud i det, en af de nærmeste dage, når jeg føler mig klar til det.

Alt i alt en super god start på det sunde og jeg ved at de første dage, altid er det værste. Jeg skal lige finde rutinerne igen og kroppen skal lige vænne sig til at jeg ikke stopper den med sukker. Lige nu er jeg positiv og min motivation ligger omkring 90%. Jeg har stadig en del smags-forstyrrelser, efter mit rygestop, men det går også den rigtige vej. Alt smager anderledes og jeg skal lige vænne mig til at der nu er ting jeg ikke kan li', som jeg kunne li førhen.

Det må være det for i dag, tror jeg vil finde sengen og få sovet ud. Lidt rodet indlæg måske, men jeg fik da skrevet lidt og nævnt de ting som jeg ville. Håber også at i har haft en rigtig god start på den nye uge. Nat Nat.. <3

8 kommentarer:

 1. Flot at du kan holde dig. De første dage er altid de værste når man stopper med sukker men det bliver bedre så hold ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft rigtig meget hovedpine i dag, men jeg klare den og giver ikke op.. ;)

   Slet
 2. Bakker dig 100% op i den sunde livsstil... Og du skal nok klare den :) Hvis jeg kan, så kan alle :)
  Synes også at Oscar uddelingen i år var klasser over hvad den har været de sidste par år..

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste.. <3
   Jeg ved at det nok skal gå og at jeg jo godt kan, det har jeg vist før.. ;)

   Oscar var bare noget specielt i år, Ellen gjorde det fantastisk.. ;)

   Slet
 3. Hepper på dig! Skal selv snart have bugt med min "sukker-trold" og ved at det bliver svært D:
  Måske du skulle prøve med Yoga eller Pilates? Det er jo mere afslappende træning og derfor burde det ikke sige "BAM" på samme måde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, dejligt med et heppe-kor.. ;)
   Jeg har længe bare lukket øjnene, men nu skal det være. Jeg er kun på anden dage og lysten til sukker er stor og jeg har hele dagen i dag haft hovedpine, men jeg ved det kun er de første par dage. Jeg skal nok klare den, har gjort det før.. ;)

   Jeg har faktisk prøvet pilates og synes egentlig det er godt, men bliver også lidt kedeligt. Yoga har jeg endnu ikke prøvet. Jeg skal bare igang med at bevæge mig noget mere og træne moderat. Det er svært at finde den rigtige balance, men jeg prøver. ;)

   Slet
 4. Du er sej! Jeg hepper på dig.

  <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, mega sej.. og selv omsukker-trolden er der, så går det faktisk godt. ;)

   Slet