google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Nikotin Fri.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

27. marts 2014

Nikotin Fri.

I november 2012 valgte jeg at prøve en e-cigaret i stedet for smøgerne. Den gange havde jeg ingen forventning til det, men synes bare det skulle prøves. Jeg modtog pakken, gik igang og siden den dag, har jeg ikke rørt almindelig cigaretter en eneste gang. Har ikke på noget tidspunkt haft lyst til at ryge rigtige cigaretter.

Nu er det jo efterhånden længe siden, jeg lagde røgen på fylden og har hele tiden været rigtig glad for dampen. Jeg har samtidig prøvet på at skrue lidt ned for nikotinen og i dag er jeg så langt om længe kommet til det tidspunkt, hvor jeg kan fortælle at jeg er nikotin fri. Jeg damper nu kun væske uden nikotin.


Nogen synes måske at så kunne jeg da lige så godt bare smide den e-cigaret fra mig, men for mig er det faktisk mere følelsen af dampen, jeg er tiltrukket af. Planen er dog at jeg på et eller andet tidspunkt også vil stoppe helt, men hver ting til sin tid. Lige nu er jeg glad for at kunne kalde mig nikotin fri.

8 kommentarer:

 1. Mange jeg kender har en e-cigaret uden nogensinde selv at have røget :) de synes bare det er sjovt med alle smagene og de gør det så også uden nikotin :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er efter min mening lidt dumt.. også selv om det er uden nikotin osv.. dog vil det alle dage være sundere end rigtige smøger.. Men folk der ellers ryger rigtig smøger burde prøve, for efter min mening er det det eneste der virker.. men det kræver at man gider sætte sig rigtig ind i det.

   Den sidste ting er at der desværre ikke er lavet så meget forskning omkring det endnu og det gør bare at kræftens bekæmpelse er helt imod e-cigaretter.. det skubber nogen mennesker tilbage til de rigtige smøger desværre.

   Jeg elsker dampen, men glæder mig til jeg også kan være helt fri der..

   Tak for din kommentar.. <3

   Slet
  2. Min mor røg fra da hun var 12 år og til hun var 42 mener jeg, hun to en kold tyrker og stoppede fra den ene dag til den anden :) synes det var vildt flot!! Self er det sjælendt folk faktisk kan det og jeg synes også det er stærkt gået af dig :) min mor ville aldrig være stoppet hvis hun "bare" var gået over på e-cigaret..
   Grunden til at dem jeg kender har dem uden nikotin, er fordi min venindes stedfars bror har butikken Smokey, så de synes self det er sjovt at prøve :)

   Slet
  3. Jeg startede med at ryge da jeg var 13 og har faktisk holdt en pause engang på 1½ år, men jeg var så dum at begynde at ryge igen.. Jeg har røget mere end halvdelen af mit liv og det skammer jeg mig egentlig ret meget over, selv om jeg faktisk altid har elsket det.

   Jeg havde aldrig regnet med at en e-cigaret kunne få mig til at stoppe, grinede faktisk lidt af det da jeg bestilte end. Fra det minut pakken kom ind af døren stoppede jeg med at ryge. Nu skal det ikke lyde som om at e-cigaretter er sunde, for det er de ikke efter min mening.. De er bare sundere end smøgerne.

   Vi er alle forskellige, nogen kan tage en kold tyrker, andre bruger tygge gummi og jeg grinede af e-cigaretter.. De vigtigste er at vi kommer af med røgen og jeg ved at dampen hjælper flere mennesker end man måske lige regner med. :D

   Slet