google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kæreste Date.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. april 2014

Kæreste Date.

Hvis du følger fast med her på bloggen, har du nok set at Søren og jeg havde 4 års dag i går. Jeg er først nu, nået til at kunne blogge om væres dejlige aften. Jeg har simpelthen så meget, jeg gerne vil blogge om for tiden og samtidig, vil jeg også rigtig gerne udenfor i det gode vejr, så prøver at finde en god balance.

Søren havde tidligt fri fra job fredag, så jeg kunne hente ham kl 13 og så nåede vi lige at hygge med en peel-off ansigtsmaske og en god morfar om eftermiddagen. Vi har længe snakket om at vi gerne ville ud og spise på Restaurant Flammen, på vores 4 års dag. Søren bestilte derfor bord til os allerede i mandags. Jeg har selv været der en gang før, sammen med min bror og svigerinde, men Søren havde ikke nået det endnu. Jeg tror dog hurtig han fortrød at vi ikke har været der før, for det er jo mega lækkert og der er så mange muligheder. Han blev helt tosset med deres Angus Pulled Beef. 


Ja det kommer nok ikke bag på nogen, men vi fik jo forædt os totalt. Der er alt for meget at vælge imellem og selv om, man prøver at passe på, så kan det jo kun gå galt. Vi trængte så meget til at komme ud, få noget luft og stække ben bagefter. Desværre manglede de nogle byttepenge, så vi måtte stå i ca 15 min og vente på at betale. Vi kom dog ud til sidst og gik en kort tur op af gågaden, men måtte så tilbage til bilen, som var ved at løbe tør for parkeringstid. Det var ikke helt nok luft, så kursen blev sat: Vi kan da lige nå en solnedgang.


En helt perfekt kæreste date, på vores 4 års dag. Jeg bliver mere og mere forelsket i ham og er imponeret over, hvor gode vi er for hinanden. Tak for en helt fantastisk dag, du betyder alt <3

6 kommentarer:

 1. Jeg var på Flammen i Esbjerg med familien i påsken og sikke et farligt sted at få mad! Man ender jo med at foræde sig totalt! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man skal virkelig passe på.. Det burde være forbudt at ha' så meget lækkert på et sted. :P Ha Ha

   Slet
 2. Dejligt det var så fin en aften

  SvarSlet
 3. Ej, hvor er I altså bare søde sammen, I to :-) Et forsinket tillykke med jeres 4-års dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker..og jeg er såååå enig med dig.. vi er fantastisk søde sammen :P Ha Ha...

   Slet