google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lækker Onsdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. maj 2014

Lækker Onsdag.


Ja klokken bliver altid så mange, inden jeg får skrevet de her indlæg, men samtidig er det enormt sundt for mig at skrive, især om de gode ting, efter at 2013, var et lorte år. Jeg har lige snakket i mobil med min skønne veninde Heidi i næsten 2 timen, tiden flyver bare afsted, når man snakket med et fornuftigt menneske.. ha ha.. altså mig ikk.. :D

Jeg har sovet længe i dag og tøffede så bare lidt rundt herhjemme, inden jeg skulle til lægen. Jeg var ved lægen for at snakke om min enorme sukker-trang og at jeg har taget meget på, på kort tid.  Faktisk tog jeg ca- 5-6 kg på sidste måned og det skæmmer mig helt vildt. Vi snakkede en del om hvordan mad og sukker, ofte hænger sammen med min angst. Når jeg mærker det mindste til min blogsukker, uanset om det er den ene eller den anden vej, så bliver jeg angst og stopper i hovedet helt ubevidst. Du kan evt læse mit indlæg - Lynet slog ned - Hvis du vil vide hvorfor det påvirker mig så meget. Hun siger at jeg er ret god til at finde ud af, hvad der er rigtig og forkert at stoppe i hovedet, det har mine tidligere vægttab vist og så tog hun nogle blodrøver. Blogprøverne er blodsukker, kolesterol og den de kalder sladrehanken. Den viser faktisk hvordan ens blodsukker, har været de sidste 3 måneder, ret fascinerende faktisk. Jeg kan allerede få svar i morgen, eller det er jo i dag. om ca 6-7 timer.. :D

Ud over det så gav hun mig et par gode råd til at tage en uge af gangen. i forhold til sukkertrangen. Fortalte hende også at vi er igang med den sunde kost igen og at vi har fået gang i cyklerne.

Efter turen ved lægen cyklede jeg over til et gartneri, efter friske tomater og på vejen hjem, ville jeg lige forbi min Mor og sige hej. Det endte så med at hun fik manipuleret mig til at vande hendes mange dejlige blomster. Ha Ha..  Imens bagte hun boller og wupti så var klokken mange. Op på cyklen, ind og handle, hjem til kæresten og igang med aftensmaden. Omelet med skinke, champignon, peberfrugt, rødløg og lidt revet ost. Ved siden af fik vi Bruschetta, Mums det var bare lækkert.

Dagen er simpelthen gået så hurtig, men det er nok fordi den bare har været rigtig dejligt. Her til aftens har jeg hygget med et fodbad og forsøgt mig med at lakere mine negle på tæerne. Det er ikke nemt i mørke og jeg bliver aldrig godt til det. Der er fandeme også, så langt derned.. Ha Ha.. Spændende hvordan de ser ud i dags-lys. De skal jo helst været lidt pæne, når man har en strand date med sin aller bedste beach-buddie svigerinde. <3

2 kommentarer:

 1. Mmm, den omelet lyder vildt lækker - kunne du mon finde på at lægge opskriften op? Jeg har længe overvejet at prøve og lave omeletter, men tja, har endnu aldrig fået det gjort, så det kunne måske være et godt sted at starte. =)
  Jeg kender kun alt for godt det der med at tage på i vægt, og blive vildt forskrækket over det. For snart syv år siden, fik jeg en depression og kom på anti-depressive piller, og på blot 4 måneder, tog jeg 30 kilo på. Inden jeg kom helt af pillerne (tog noget tid grundet nedtrapning), havde jeg lagt alt i alt 40 kilo ekstra til min vægt, og jeg har ikke kunnet tabe det igen desværre. Så jeg gik fra at være pæn og slank, til at føle mig som en blåhval, på blot et halvt år, og det er virkelig noget der kan ødelægge en psykisk. Så jeg brugte nogle år på, at "lære og leve med mig selv som jeg var" og har siden kæmpet en forgæves kamp for at komme ned i vægt, og jeg kæmper videre - en eller anden dag, skal det nok lykkedes. =)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen...

   Elsker når der kommer kommentarer her på bloggen.. :D

   Jeg skal nok lige smide en opskrift ind en af dagene.

   Faktisk har jeg ikke et problem med at være en stor pige, kun når jeg skal prøve tøj.. ha ha.. Jeg ved dog at der er en del arvelige sygdomme i familien og det gør mig ret bange og giver lidt for meget angst og uro i perioder.. samtidig gik vægten pludselig for hurtig og var nød til at sætte bremsen i.

   Det skal helt sikker nok lykkedes for dig. Mit eget mål er bare at leve sundt og bruge den gode sunde fornuft. Jeg er ikke god til kure men er mere til en god sund livsstil.. Jeg har forresten en gruppe på facebook der hedder sundt hvor der er inspiration, støtte og gode råd at hente.. :D

   Knus <3

   Slet