google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Strand Date, lækker mad og cykeltur.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. maj 2014

Strand Date, lækker mad og cykeltur.


Jeg har været på stranden, det meste af dage i dag, med noget af svigerfamilien. Tror jeg var derude lidt over 11 og kørte først derfra igen 17.15. Det har været en super vidunderlig dag, med snak, hygge, badning osv. Jeg har fået rigtig meget sol "igen", dog ikke så slemt, som da vi var afsted i weekenden. Lidt rød-hud på ryggen, men det gør ikke ondt. Jeg skulle nok alligevel ha haft sol-creme på ryggen 2 gange. Det husker jeg til næste gang. Tak til min søde Beach Buddie for en skøn dag.

Da jeg kom hjem, havde Søren forberedt dejlig mad. Han havde lavet bulgulsalat "helt selv" og jeg kunne få lidt forskelligt grillet kød og et enkelt bruschetta. Jeg nåede lige et hurtig bad og så blev kødet smidt på grillen. Mums det var igen igen, super lækker aftensmad. Jeg er virkelig ved at finde glæden, ved det sunde mad igen. I Love It.. <3 

Jeg er blevet ret god til, kun at spise 1 potion til aften og det er faktisk super lækkert, så er man ikke så slap og mad-skæv bagefter. Det gør også at jeg har lettere ved at komme ud, af lejligheden efter maden, så  jeg spurgte Søren om vi lige skulle cykle, bare en lille tur. Det ville han gerne, men det blev alligevel til 11,4 km. Vi er super seje. Er spændt på om det kan ses på vægten i morgen. Fredagen står på morgen vejning, sammen med min Facebook gruppe - Sundt.

Forresten... Hvad synes i om at jeg laver de her Billede Collager?? Jeg synes selv det ser super godt ud, men er i tvivl om, om det er for kedeligt, for meget eller for ensformigt, hvis det alt er en collage.? Jeg er også lidt i tvivl om hvor stor den skal være. Man skal jo gerne kunne se hvad der er på billederne og samtidig skal den ikke fylde hele siden. Kom gerne med ris og ros. :P

9 kommentarer:

 1. Personligt kan jeg bedre lide at se en masse billeder fremfor en collage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at blade det lidt ind imellem. ;)

   Slet
 2. Ja, I ER altså seje! 11 km er en lang tur, synes jeg :-)
  Jeg kan godt lide dine collager. Jeg synes egentlig, der er god variation i dine billeder. Jeg har i hvert fald ikke tænkt over, at der manglede noget eller var for meget eller for lidt af noget :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at blandet det lidt, på det sidste har der været ret mange collager, men planen er at det skal være mere varieret. Dejligt at det ikke er noget andre ligger mærke til. ha ha :D

   Slet
 3. Jeg overvejer faktisk at lave et indlæg med den opskrift vi bruger mest på te her hjemme, for ja, te er vidunderligt og super sundt (så længe man ikke drikker for meget af den sorte te, da den så vidt jeg har læst angriber tænderne - huller og misfarvning), så ja, jeg vil bestemt anbefale denne plante. Én af de ting, som betyder mest for mig, når jeg har krydderurter er, at de er nemme at holde, og denne plante holder sig selv helt fint og kan snildt tåle at stå i skygge/halv-skygge. Min får i hvert fald næsten ingen sol (den står på terassegulvet, hvor solen sjældent når ned) og stortrives alligevel, men den ville sikkert ikke hade dig, hvis du alligevel har en solstråle tilovers til den. ;D
  Det bedste ved citronmelisse i te er, at den er super god for din krop, da den indeholder stoffer som beroliger kroppen og virker fordøjelsesfremmende, plus at den indeholder en syre som virker bakteriehæmmende og som derfor gavner helbredet generelt. Det er jo heldigvis fordelen ved at lave te selv, at man kan sammensætte urterne som man vil, så man kan få den effekt man vil have. I min te plejer jeg at bruge citronmelissen, kamille (som jo er godt mod sygdom), lakridsrod (som indeholder B-vitaminer og et godt for immunforsvaret) og mynte (som også virker afslappende på krop og mave), og det er altså en genial te til forebyggelse af forkølelser og til hvis man er syg, og så smager den vildt godt! =D

  Uhh, og for at svare på dit spørgsmål, så kan jeg nok bedre lide billeder end collager. Indrømmet, collager er smarte hvis man gerne vil give et indtryk af en stemning, eller gerne vil vise mange billeder, men jeg kan godt lide at kunne klikke på billeder og se dem i større størrelse, så man kan se detaljerne m.m. But that's just me... Hehe.

  SvarSlet
  Svar
  1. By the way - "denne plante" er citronmelissen som du spurgte ind til. Laughs. Bare lige hvis du sidder og tænker, hvad pokker det er for en plante jeg ævler om. ;D

   Slet
  2. Ha Ha... Jeg er helt med.. selv om jeg ikke altid husker alt.. :D

   Mange tak og det kunne da være nice hvis du ville skrive et indlæg om det. Jeg er ikke så god til at drikke te når det er sommer, men ville gerne være bedre til at tage en enkelt kop hver morgen.

   Jeg prøver at blande det lidt med billeder og collager, tænker at et godt mix er bedre.. :P

   Knus <3

   Slet
  3. Hehe, jeg kan drikke te 24 timer i døgnet. Jeg elsker det - og det er for resten oss godt for min sukkertrang (har lige læst dit indlæg fra i dag hvor du skriver om sukkertrang), for jeg propper altid en tsk. honning i min te, og det gør altså underværker, for godt nok er det stadig sukker, men det er i det mindste sundere end så meget andet, og heller en smule af det sunde, end falde igennem og æde en marsbar - hvilket desværre snildt kan ske, for jeg har en rygrad af bølgepap når det kommer til de sukkerholdige sager. Laughs.

   Slet
  4. Ja honning er lidt bedre, men kroppens reaktion er stadig den samme uanset om det er rigtig sukker eller snyde sukker.. Så lige nu kæmper jeg for at holde mig helt fra sukker.. :P Det er jo bare en periode, til kroppen lige er faldet til ro igen og ikke skriger sååå meget.. :D

   Slet