google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Smuk aften og tanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

26. juni 2014

Smuk aften og tanker.


Skulle lige hente vasketøjet ind og vande lidt blomster, da jeg opdagede hvor smuk himlen var. Skyndt mig at tage et billede med min mobil og derefter hentede jeg kameraet. Selv om jeg kun var væk i 1 min, så havde himlen hurtig ændret sig. I får derfor billedet fra mobilen. Jeg fik vandet alle krukker og altankasser, som ikke har fået regn og plukkede også lidt blomster. Det er altså hyggeligt at man kan plukke små buketter, fra sine altankasser, når nu jeg ikke har en have endnu.

Kom i tanke om i dag at det faktisk er længe siden, jeg har skrevet lidt om hvordan det egentlig går her hos mig. Tit bliver det bare disse hverdags-indlæg, men synes der mangler lidt dybde.

Nogen husker måske at 2013 og hele min vinter, tog mange af mine kræfter. Der var hele tiden noget som skubbede til mine tanker, forstyrrede mit indre og alt alt for mange søvn problemer. Jeg er nu kommet ud på den anden side. Foråret og sommeren har overfaldet mig og gir' mig al den livsglæde jeg har manglet. Jeg prøver at finde alle de positive ting frem igen, kæmper for at være glad og samtidig prøver jeg at gi' tankerne lidt ro. Jeg er lykkelig og for første gang i rigtig lang tid, føler jeg pt at jeg igen kan trække vejret. Jeg har ikke de store bekymringer lige nu. Prøver bare at finde mig selv og få en sund rutine igen. Jeg spiser fornuftigt, sover skønt, cykler, får lavet nogle ting og kommer også ud af lejligheden, fra tid til anden. Det kommer til at tage rigtig meget tid at komme helt ovenpå og der ligger også nogle svære udfordringer om hjørnet. Jeg prøver ikke tænke for meget på fortiden eller fremtiden. Jeg har sat hjernen på standby. Det vigtige lige nu, er at jeg har det godt og får styr på alt det uro, kroppen har fået. Jeg har lovet mig selv at min 30 års fødselsdag, skal være en ny start. Jeg vil sætte nogle punktummer, slette noget fortid og gribe fremtiden. Jeg ved godt at det ikke er noget, som sker fra den en dag til den anden. Det sker i det tempo som passer mit sind, men jeg er på rette vej og gir ikke op.

Angsten er desværre på nogen punkter blevet værre og på andre punkter også blevet bedre. Det sidste år, har virkelig sat mig på prøve med hensyn til angsten. Det har været hårdt og det har sat mig lidt tilbage. Jeg kommer aldrig af med angsten, den vil altid være der, men troede faktisk jeg havde 100% styr på den, det har jeg bestemt ikke (endnu). Jeg kommer igennem mine angstanfald og jeg klare det, men det suger alle kræfter ud af min krop og skræmmer livet af mig. Det har samtidig givet mig meget tankemyldre og derfor også enorme mængder af uro. Det skal nok lykkedes mig at finde balancen igen, men efter en lang periode, hvor jeg har været psykisk ustabil kræver det meget ro at komme tilbage. Lige nu lever jeg derfor meget fra dag til dag og selv om jeg gerne vil, lave nogle aftaler, så er det lidt svært for mig at komme op i gear, samtidig med at jeg skal ha' styr på uroen.

Jeg er faktisk positiv overrasket over at jeg er kommet igennem det sidste 1½ år. Jeg er stolt af hvor langt jeg er kommet og den udvikling jeg går igennem, selv om det er pisse hårdt. For første gang i lang tid, har jeg det godt og kan igen se livet foran mig. <3

10 kommentarer:

 1. ♥♡♥
  Du har hjertet på rette sted...
  Man siger følg dit hjerte....
  Så går det ikke helt galt...
  At mærke efter er guld værd.

  SvarSlet
 2. Det er rart at høre lidt om, hvordan alting står til hos dig. Og måske lyder det helt forkert, men det er på en måde også en lettelse at høre, at der er andre, som kæmper med angsten og uroen. Du ved, når man ikke hører så meget om det, kan man (jeg) let komme til at tænke, at andre bare er ude af det på nul komma fem. At det kun er mig, der kæmper så lang en kamp med det - og at det derved bare er mig, der er svag. Så TAK for din ærlighed omkring, hvor lang og sej en kamp, det er, og hvor vigtigt det er med små bitte skridt i stedet for at fare ud i en eller anden overstimulering, så man igen ender i den voldsomme angst.
  Jeg er selvfølgelig ked af, at din angst er slem på så mange områder nu - men glad for, at du - når det nu er sådan, det er - fortæller om det. Så jeg kan se, at der er andre, som kæmper en lige så lang og sej kamp. Det får mig til at føle mig mere anerkendt på en måde. Altså. Til at føle, at det er forståeligt, og "normalt", at det tager tid, og at jeg stadig har så meget angst og uro i perioder - der er rent faktisk også andre, som jeg VED kæmper flot, som stadig har problemer med det også.

  Jeg ved ikke, om det giver mening. I hvert fald synes jeg, at du er totalt sej :-)

  Knus og god weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det giver meget mening for mig at du har det sådan. Det er ikke noget jeg selv tænker over når jeg feks læser din eller andre blogs, men ved at det har betydning for dig. Det vigtige for mig er altid min egen følelse og hvordan jeg bearbejder det. Jeg spejler ikke mig selv i andre på samme måde. ;) Vi er alle forskellige og det er jo dejligt. For mig er alle følelser normalt også dem som for andre kan virke meget forkert. Jeg er ret god til at vise alle følelser uanset hvad de så end er. Det kan til tider virker ret grænseoverskridende for andre mennesker, men det er naturligt for mig at være så åben og direkte.

   Vi to er vidt forskellige og hvis jeg skulle gi' dig bare en enkelt gave, ville det være at tro mere på dig selv og at du ikke føler dig så forkert eller unormal, at du ikke tænker over hvad andre tænker. Du er den du er, uanset hvad andre tænker, siger eller gør og ved du hvad? Du er lige så fantastisk som alle andre. <3

   Krammer og rigtig dejlig weekend.
   Husk at gør en masse godt for dig selv. <3

   Slet
  2. Du har ret - der kunne jeg godt bruge lidt af din "ligegladhed" med, hvad andre tænker :-) Jeg øver mig! :-)

   Knus og tanker <3

   Slet
  3. I min verden er det ikke helt "ligegladhed".
   Hvad er mon det modsatte ord.. Hmmm klokken er mange, jeg tænker ikke skarpt.. ha ha :D
   For mig handler det om at bruge sine kræfter på de rigtige ting. Jeg vælger helt bevidst at lukke ting ude, som jeg ikke kan bruge til noget. Det har tager mig mange år at lære, men jeg lukker kun ting, ord, personer osv ind i min boble(liv) hvis de vil mig noget godt og jeg kan bruge det fornuftigt. Resten ryger i skraldespanden, de er ikke min energi værd.

   Jeg ved du øver dig og jeg ved også at det ikke lige er noget man gør fra en dag til en anden.. Jeg har nok også haft lettere ved det end andre. Du skal nok nå dine mål søde.. ;)

   Knus <3

   Slet
  4. Ja, okay, det giver rigtig god mening :-)
   Tak, søde! :-)

   Slet
  5. Det var så lidt og du skal ikke takke.. vi deler jo bare vores ord, tanker og holdninger..
   Det er på ingen måde sikkert at det vil ha samme betydning for dig, som det har for mig. ;)

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg synes at du er så sej og at du bliver ved med at kæmpe imod det. Og at du ikke bare bukker under selv om det er det der til tider virker nemmest. Jeg elsker dine hverdags indlæg. Men det er også rart at læse om hvordan du går og har det. Jeg er sikker på at du på et tidspunkt nok skal komme af med det. Måske ikke lige i morgen. Men med tiden.

  Du må have en skøn weekend.

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Når jeg tænker tilbage så er det faktisk noget af et mirakel at jeg er her og at jeg har det så godt. Det havde jeg seriøst aldrig regnet med. Jeg øver mig virkelig i at være menneske og leve livet, men sommetider spærrer det lidt ben for en og så går der kluder i det hele..

   Jeg ved 120% at jeg aldrig slipper af med min panik angst. Den vil altid være en del af mit liv, men heldigvis kan man lære at leve med angsten. Min tidligere psykiater sagde engang til mig at hvis jeg feks hold op med at være bange for edderkopper, så ville angsten bare flytte sig til noget andet. Det er det jeg mærker nu. Angsten flytter sig og der vil altid være et eller andet som i denne farlige verden kan gøre mig angst. Kunsten er at takle disse situationer og komme igennem hver enkelt af dem.

   Tak for dine søde ord, de varmer.
   Håber også du får en rigtig dejlig weekend.

   Knus <3

   Slet