google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tilfreds med livsstilen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. juni 2014

Tilfreds med livsstilen.

Jeg er godt tilfreds med mig selv og vores livsstil lige pt. Jeg er god til at bruge den sunde fornuft og det er slet ikke kedeligt.

Jeg vil gerne tabe mig, men mest fordi jeg er bange for alle de farlige livsstils sygdomme. man kan få som overvægtig.

Jeg er ikke på slankekur, men en livsstils ændring. Vi spiser sundt, men der er ikke noget vi ikke må få. Handler bare om mængden og måden det er lavet på.

Samtidig er vi begyndt at dyrke motion, vi cykler mest lige nu. Jeg gider ikke knokle i et motionscenter, når vejret er godt.

I går aftes overraskede jeg mig selv. Jeg havde faktisk lidt hovedpine og var ikke helt frisk, men det blev til over 15 km på cykel. Det er første gang i mange år, jeg kan det. Samtidig var det ikke specielt hårdt og kunne godt ha cyklet mere. Vi cyklede ikke særlig hurtig, men jeg fik stadig sved på panden. Jeg er meget stolt af mig selv og fedt at kroppen gerne vil være med. Jeg glæder mig til at cykle meget mere og håber det kan gøre mig sundere. Jeg tænker faktisk at grunden til at jeg kunne gøre det, er fordi jeg er stoppet helt med røg og nikotin. Jeg kan pludselig trække vejret og det er mere fantastisk, end jeg havde regnet med. Jeg damper stadig en smule, men det er uden nikotin og det er efterhånden kun et par gange om ugen.

Ja efter sådan en cykel-tur, med ca 900 forbrændte kalorier (hvis man kan regne med det), må man godt få en lille potion is med jordbær. :D

Det smager altså bare bedre, når man kan spise det med god samvittighed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar