google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Planlægningen er igang.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. juli 2014

Planlægningen er igang.

Synes lige i skulle se dette fine billede af mig som lille. Er jeg ikke bare fin, uskyld og sød, med min lille gule paraply?

Jeg fylder 30 år d. 21 august og er lang om længe gået igang, med at planlægge fødselsdagen. Jeg har ingen problem med at blive 30, men kan godt mærke at selve planlægningen, stresser mig. Der er så mange ting jeg hele tiden, skal tænke over og selv om jeg glæder mig til at fejre det, så glæder jeg mig også, til det hele er overstået. Jeg bruger alt for mange kræfter og kontrollen vil så gerne skubbe mig ud af kurs. Det plejer jo at gå alligevel, siger jeg hele tiden til mig selv. Samtidig har jeg besluttet at jeg er nød til at holde det, nede i et niveau hvor jeg selv kan være med. Det bliver ikke en kæmpe fest, men en hyggelig frokost i det grønne med de nærmeste. Det bliver en skøn dag. :D

4 kommentarer:

 1. Lyder som en super hyggelig måde at fejre dagen på :) vi holdt heller ikke rigtig noget da jeg blev 30, for det var samme år som vi havde konfirmation og bryllup, så der var nok af planlægning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lettere ved at styre min angst, når vi er ude under åben himmel og nu er det vidst 4 år jeg skal holde på stranden.. Det er jo næsten en tradition.. Jeg elsker det.. Jeg ville ønske jeg havde overskuddet til en lidt større fest, men det går desværre ikke.. Har også i tankerne at jeg vil holde en tøse aften i september, hvor jeg drikker mig i hegnet..

   Ja 3 festen oven i hinanden er måske lige en for meget.. men så har du jo en til gode.. :P

   Knus <3

   Slet
  2. Så må jeg holde fest når jeg fylder 40 (om mange år) :P

   Slet
  3. Ja ellers hvis du bare trænger til at holde en fest, så har du en god undskyldning.. ha ha :D

   Slet