google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Snart klar til ferie og weekend.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. juli 2014

Snart klar til ferie og weekend.

Klokken er næsten 1, natten til fredag og jeg fatter slet ikke, hvor min torsdag lige blev af. Jeg har faret rundt i dag og det tager dobbelt så lang tid, når man hele tiden glemmer, hvad man er igang med. Ha Ha.. :D

Førtidspensionister holder også sommerferie og den holder jeg, sammen med kæresten. Så helt officielt er det fra i morgen. Glæder mig rigtig meget til at holde ferie, men jeg er altid noget af en rundforvirret snurretop inden ferien.

Jeg er typen som godt kan li', alt er fixet og klar, inden man kan slappe rigtig af. Derfor har jeg i dag, ordnet en masse praktiske ting. Shoppet til dyrene og lidt til weekenden, gjort rent både ved fiskene og hamsterne. Ud over det fik jeg kogt kartofler til kartoffelsalat, lavet isterninger osv.. Listen er faktisk ret lang og nu er jeg godt brugt. Nu mangler jeg kun at gøre badeværelset rent, så må det sku være nok. Mangler faktisk også lige at male radiatorerne en sidste gang. Mon ikke jeg når det alt sammen alligevel.

Kæresten har lagt sig syg i dag, så ham har jeg også holdt lidt øje med. Han har for det meste bare ligget i sengen, men lidt væske og mad, skal han nu altså ha engang imellem. Da jeg var i Odense købe jeg så, den fine køleskabsmagnet, som i kan se på billedet. Den fik han sammen med et par nye fisk til det ene akvarie. Kunne se på ham at han blev glad, selv om det mest var overskygget af sygdommen. Han er virkelig skidt, min lille stakkel. Håber snart han er på toppen igen.

Nu vil jeg råbe P.....K og skride i seng. Jeg er så brugt og skal ha sovet igennem i nat. Mine veninde kommer i morgen eftermiddag og så står den ellers bare på hygge, hele weekenden og en tur i hegnet lørdag. Glæder mig helt ubeskriveligt. Nå, men først noget søvn.. Nat Nat. <3

2 kommentarer:

 1. Det er så fedt, at du holder fast i at holde ferie - og spreder budskabet :-) Det Er nemlig vigtigt - også selvom du er førtidspensionist :-)
  God bedring til kæresten og god fest til dig :-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er meget vigtigere end de fleste regner med. Jeg er med tiden blevet rigtig god til at holde ferie når kæresten også gør det. Dog tager det også nogle kræfter, da jeg ikke altid får den alene tid jeg har brug for.. Så jeg plejer at holde en rigtig uges ferie alene, når vores fælles ferie er slut. ;)

   Knus <3

   Slet