google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fødselsdagen er lige om hjørnet.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. august 2014

Fødselsdagen er lige om hjørnet.

Fødselsdagen er lige om hjørnet og tror egentlig ikke rigtig, det er gået helt op for mig endnu. Jeg har ingen problemer med at fylde 30 år, men synes alligevel det får en til at tænke lidt. Tænke over hvad man har oplevet og været igennem og samtidig, hvad der mon venter forude.

Jeg fylder 30 år d. 21 august, men har valgt at holde fødselsdagen d 16. august på stranden, som jeg plejer. Det bliver frokost i det grønne, med den nærmeste familie og venner. Senere er tanken så at jeg vil holde en tøse-aften, med drinks og hygge.

Jeg er nået lidt til den konklusion at min 30 års fødselsdag, lidt skal være et punktum og en ny start. Jeg har været igennem en masse og tanken er så at fra nu af, kan det kun gå en vej. Jeg er lykkeligere end jeg nogen sinde har været, jeg har det bedre, end jeg nogen sinde har haft det. Ja, jeg er førtidspensionist og det er lidt af en prøvelse til tider. Heldigvis har det gjort mig bevidst om at livet er værd at leve og kæmpe for. Jeg har stadig en masse ting, som skal bearbejdes og kæmpes med. Det er ikke noget jeg taler om så tit og det er et helt bevidst valg. Jeg ønsker folk skal se mig som det livsglade menneske jeg er og ikke som en ynkelig stakkel. Jeg har haft ynk nok, nu er tiden kommet til det gode liv. Jeg vil altid ha mine hæklefejl i kysen og de vil altid fucke med mit sind, men lige nu er jeg bare taknemlig over, hvor langt jeg er kommet.

Jeg glæder mig virkelig allermest til fremtiden. Jeg ved der er lang vej endnu, men for første gang i nogle år, kan jeg virkelig mærke at jeg føler mig klar og på rette spor. Så jeg sætter et punktum og kæmper videre. Jeg ved godt at der altid vil være bump på vejen, men det vigtige er dog at de ikke får lov til at påvirke mig for meget. Hvis min personlighedsforstyrrelse prøver at spænde ben for mig igen, så brækker jeg fandeme benet på den. De små skub, er jeg sikker på jeg nok skal klare.

Jeg glæder mig til min fødselsdag og indtil videre, har jeg heldigvis ingen stress over det. Jeg ved det bliver en rigtig god dag og glæder mig til at dele dagen med familie og venner.

2 kommentarer:

 1. Jeg syntes det lyder godt at du har arbejdet så meget med dig selv at du er kommet frem til at være "lykkelig".

  Jeg ville gerne fortælle dig at 30 blot er et tal, men om et halvt år står jeg med præcis samme tanker som dig, så det kan jeg ikke. Men bare klø på, jeg ser i hvert fald op til dig og vil gerne nå dertil i mit liv hvor du er (udfra det billede du giver på din blog ;) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for de meget fine ord, det varmer rigtig meget. :D

   Som sagt har jeg ingen problemer med at fylde 30. Jeg er bare glad for at være her og fordi jeg er kommet så langt. Jeg har stadig en lang vej endnu, men jeg er på rette vej og det er skønt.

   Knus <3

   Slet