google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Gaverne.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

19. august 2014

Gaverne.

Ville lige vise jer mine fine gaver fra i Lørdags. Jeg føler mig simpelthen så heldig. Jeg fik flest kort med penge i og har allerede bestilt en cykel som kommer på torsdag. Der er dog stadig penge tilbage og ved ikke helt endnu hvad de skal bruges på.

Ude over penge fik jeg et gavekort til matas, søde hjerte øreringe, blomster og et rotisseri til grillen.

Jeg er super glad for alle mine gaver og som jeg tidligere har nævnt, har jeg stadig totalt optur.

2 kommentarer:

 1. Uhh, tillykke med fødselsdagen... Tænk engang at kunne fejre det på stranden med hele familien - det lyder vildt hyggeligt!!! Min nærmer sig også (den 2. september), og som altid overvejer jeg kraftigt, at "glemme" dagen - sådan er det desværre, når man har en familie der ikke er skide gode til at være sammen, men til gengæld er min årlige tradition, at lave min yndlingslagkage, og foræde mig for groft (man bliver altså kugle-rund, når man spiser en halv lagkage helt alene - manden spiser gladelig den anden halvdel - og hold da op hvor jeg elsker det... griner). Men kæmpe tillykke med dagen, håber du nyder den til fulde!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange Mange tak.. Det var bestemt en dejlig dag på stranden og dagen i går var også lige efter min smag.. Jeg bliver normalt stresset og angst, men det er jeg heldigvis sluppet for i år. Jeg har også lovet mig selv at holde det nede på et plan hvor jeg selv kan følge med.

   Din plan med kage lyder nu heller ikke helt dum.. Min svigerinde lavede også lagkager til mig og jeg har også spist alt alt for meget, men det er jo ikke hver dag man fylder 30.. :D

   Slet