google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kvindelig Psykopat.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. september 2014

Kvindelig Psykopat.

Denne forside synes Ekstra Bladet lige det skulle drille mig lidt med i weekenden. Først blev jeg lidt provokeret af det og tænke de aner jo ikke hvem de selv er. Nu kan jeg kun grine af det og mest fordi, der findes så meget uvidenhed.

Har nævnt det før, men den kommer lige igen. Jeg har en dyssocial personlighedsforstyrrelse og den diagnose hed førhen psykopati. Så ja jeg er psykopat, hvis vi kigger på papiret. Jeg har skrevet en del om det før og bare rolig: Jeg er ikke farlig. Du kan evt tjekket mit indlæg - Skal jeg passe mere på end andre?

Hvis man læser det, som står med småt på forsiden, står der feks at kvindelige psykopater, bruger sex som våben. Der var da også en kvik en, der spurgt mig direkte på facebook om det er noget jeg bruger. Men hey... sorry... Gør alle kvinder ikke det? Eller rettere gør alle mennesker ikke det, ind imellem?

Jeg vil samtidig gerne slå fast at jeg ikke skjuler at jeg har denne diagnose. Mig behøver i ikke afsløre, jeg gemmer mig ikke. Det er på ingen måder, noget jeg er stolt af, men jeg prøver at leve med det som det er. Jeg er kun et menneske. Jeg tænker tit på at jeg er vildt taknemlig for at jeg stadig har min sunde fornuft.

8 kommentarer:

 1. Godt indlæg...
  Folk er ikke dumme blot uvidende!!!
  knus
  Kitt

  SvarSlet
 2. Jeg blev enormt provokeret af den overskrift, men det er jo EB, så hvad kan man forvente? Uvidenhed er åbenbart det nye sort -___-'

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er næsten utrolig hvor uvidende verden generelt er og lidt derfor jeg var nød til at sige/skrive noget. Jeg gemmer mig ikke og behøver ikke afsløres..

   Slet
 3. Dejligt indlæg! Jeg kender godt, når medierne kommer med deres uvidende fordomme om bestemte diagnoser. Borderline har godt nok også været udskældt.. Det er fedt, at du kan grine af det nu :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan kun grine af den uvidenhed som de prøver at lave en historie ud af. De fleste råber jo ikke lige frem op om at de er psykopater.. men det er nu engang den diagnose jeg har, men jeg er altså ikke farlig og jeg behøver ikke afsløres. Jeg gemmer mig ikke.. :D

   Ja Borderline er en af de meget udskældte, men i det mindste tør folk snakke om det og nævne det i forbindelse med en psykisk lidelse.. Det er ikke tit man kigger på mennesket bag psykopaten. Det er som om at det er lige meget.

   Men som sagt jeg griner af dem, men jeg gad god lave næste forside for Ekstra Bladet.

   Slet
 4. Og så kom jeg lige i det røde felt her til morgen, da jeg læste denne artikel:
  http://politiken.dk/forbrugogliv/sundhedogmotion/sundhedsp/ECE1942616/klarlund-saadan-spotter-du-en-psykopat/

  Igen et ensidigt billede af en diagnose, som er mere kompleks end det der bliver skrevet i artiklen. Psykopater ønsker sig en verden af tilbedere... NÅ!

  Ja der er helt klart farlige mennesker derude, men det gør jo ikke alle til røvhuller med baggrund i deres diagnose.

  Med din bevidsthed om hvad du kan og ikke kan, så er du klart mange skridt foran og 110% sød :)

  Kærligst, Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde..

   Det er en gammel artikel som jeg godt husker. :)
   Husker også at jeg hurtig måtte rase lidt ud og derfor glemme den igen, netop for at jeg ikke skulle ende i det røde felt. Min bevidsthed om hvem jeg er og hvordan mine hæklefejl i kysen fungere, gør det lettere for mig at navigere igennem sådan noget. Det værste er at andre jo ikke får den anden side at se i sådan en artikel.. Vi er blot menneske og ja nogen er mere syge end andre og der findes også dem, som slet ikke vil indse at de fejler noget. Jeg er sååå taknemmelig for at min diagnose er opdaget og at mit sind er gået med til at leve det gode liv.

   Knus <3

   Slet