google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Fantastisk Kæreste-date.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. december 2014

Fantastisk Kæreste-date.


Det har virkelig været en skøn dag og alt det jeg lige trængte til. Formiddagen gik herhjemme med karbad, tøjvask,lidt oprydning og legede med lidt makeup. Klokken 14 mødtes jeg med Søren og så gik vi i biografen og så Hobbitten - Femhæreslaget. Det var en super god film og jeg er stadig helt mættet af oplevelsen. Der er så mange detaljer, man gerne vil ha med i sådan en film, men det kan være svært at få alt med. Desuden synes jeg at der er et par ting, man ikke får svar på og det provokere en kontrol-tænke-spasser som mig. Det er som om de ikke helt har tænkt alle detaljer efter, inden de har lavet den. Jeg ved godt at man måske ikke altid behøver vide alt, men. I Want to know!!! :D

Efter filmen tog vi en tur på Mamma's Pizzaria i Odense. Det er seriøst den bedste italienske restaurant i Odense. Man kan få Half and Half. Det vil sige at vi vælger en pizza og en pasta-ret sammen og så får vi hver især, halvt af hver. Så kan man pludselig både få pizza og pasta.. Perfekt.  Det er længe siden vi har været derinde, så da jeg i går fik pengene for mine gamle mobiltelefoner, besluttede jeg at vi skulle derind og spise efter biffen i dag. Jeg havde selvfølgelig ikke bestilt bord, men var så heldige at få det aller sidste de havde. Weeee... :D

Det har været en helt perfekt dag og selv om jeg pt ikke er på toppen, mangler søvn og har en krop fuld af angst, så gik det faktisk ret godt. Det var lige det jeg havde brug for og hold nu op, hvor bliver jeg bare mere og mere forelsket i ham, for hver eneste dag. Han betyder alt for mig og jeg føler mig helt ubeskrivelig heldig. Jeg aner seriøst ikke, hvad der var blevet af mig, uden ham. Tak fordi du er så fantastisk, du burde fandeme ha' en medalje hver eneste dag. <3

Nu vil jeg lige spille lidt Sims4 og så er det ellers på hovedet i seng. Jeg er bagud med min søvn og for første gang i nogle dage, føler jeg at jeg kan sove. Håber også at i har haft en skøn dag og nyder December, sammen med dem i elsker.

8 kommentarer:

 1. Så dejligt med jeres date, ser så godt ud og I er perfekte sammen I to :-)
  Og smuk pynt i gaderne. I vores lille by er det nærmest dødt, så vi må skabe egen stemning herhjemme :-)

  Jule knus fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød..
   Vi er perfekt for hinanden..
   Havde aldrig drømt om at jeg kunne være så heldig og finde en der bare er der 100%..
   Vi bor i Otterup på nordfyn og der er sgu heller ikke særlig julet..
   Jeg er glad for at Odense er så tæt på og gør lidt mere ud af det..

   Knus <3

   Slet
 2. Hvilke ting mangler du at få svar på i Hobbit filmen? Jeg syntes de havde været rigtig gode til at pakke den pæn ind med flot sløjfe på.
  Dog var der nogle af scenerne som var lidt for meget hollywood over, som bragte en lidt ud af filmen.
  Men helt klart værd at se i biografen.

  Og dejligt at I hade en hyggelig date sammen. Det er dejligt med sådan en der støtter dig og omvendt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har lidt svært ved at forklare det fordi jeg ikke kan stave deres navne osv.. men en ting er sikker.. De varmer op til en kæmpe krig og vupti så kommer alle ørnene og så har de vundet.. Det er sgu da for let en afslutning på den krig.. Ha Ha...

   Men ja, har man set de andre skal man også se den her..

   Det var en perfekt date..

   Slet
 3. Det lyder til at have været en super hyggelig dag I har haft :D Glæder mig også til at få set den nye Hobbitten :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt perfekt.. lige hvad jeg havde brug for..
   Den er helt sikkert en tur i biffen værd.. :P

   Slet
 4. Det lyder virkelig hyggeligt! :)
  Jeg vil også så gerne se Hobbitten!!! :D Håber den stadig går til januar!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var helt perfekt.. Kan jeg leve højt på længe.. :D

   Det tror jeg.. Det er kun et par dage siden den havde premiere så den er der også i januar.. :D

   Knus <3

   Slet