google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Her er rent og nu går jeg på Ferie.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. december 2014

Her er rent og nu går jeg på Ferie.

Efter jeg havde været ved lægen i morges, var der et eller andet i min krop, som gik i selvsving. Rengøringen har længe haltet lidt bagefter, fordi jeg simpelthen ikke har haft overskud til det.

Jeg gik igang omkring kl 10 til formiddags og nu er klokken 17. Jeg har lige smidt mig på sofaen og givet op for i dag. Jeg har nået rigtig meget og nu er her rent. Der er stadig steder, hvor jeg gerne vil ha ryddet lidt op, men det må komme hen af vejen. Feks er mit tøjskab, en stor rodebunke lige pt.

Jeg har smidt en masse ud, samle lidt til genbrug, båret noget i kæleren og fik også lidt mere styr på krukkerne ude på altanen. Planen var faktisk at vi i weekenden, skulle gøre rent og rydde lidt op, men nu slipper vi . Håber Søren kan lokkes til at slæbe krukkerne i kælderen, men ellers har jeg ordnet det hele. Han fortjener at nyde sin weekend og det gør jeg bestemt også. :D

Jeg er officielt gået på ferie fra i dag og ja, det kan man godt som førtidspensionist. Jeg har haft lidt for travlt, lidt for længe. Nu har jeg faktisk ingen aftaler tilbage i December og det skal nydes. Det er næsten helt underligt at jeg ikke har aftaler, men det bliver sååå godt. Trænger helt vildt til at slappe af og finde noget ro. Vi har en aftale næste weekenden, men det er søndags-frokost med svigerfamilien og tæller kunne som hygge.

Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har vist lidt af lejligheden, men tog lige et par billeder i dagens anledning. Her er såå hyggeligt lige nu. :D


11 kommentarer:

 1. Hvor bor I både lækkert og hyggeligt :-)

  God ferie til dig - den er sandelig velfortjent <3 Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... Jeg er faktisk også rigtig glad for vores stue, jeg gad dog godt lave en masse om, men vi leder efter noget andet at bo i, så det må vente til det nye.. :D

   Synes også selv jeg har fortjent lidt afslapning og ferie.. :D

   Slet
 2. Synes I bor rigtig hyggeligt :) og hvor er der hyggeligt pyntet til jul :)

  Og hvad ser jeg.... mit julekort stå fint på hylden :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak søde... Jeg er også selv glad for det, men glæder mig også til vi finder noget andet at bo i og jeg han indrette det nye...

   Yep dit julekort står på hylden og det er indtil videre det eneste jeg har fået..
   Den der isbjørne kalender står også på hylden.. den jeg fik i adventsgave sidste år.. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Vi har ingen julekort fået endnu, men der skal jo nok nå at komme nogen :) vi har jo kun d. 4. så der er god tid endnu :)

   Slet
  3. Ja der kan sagtens nå at komme nogen endnu.. Det er desværre en af de traditioner som nogen dropper, det er sgu synd.. Det er såå hyggeligt, men det er også ved at blive dyrt.

   Slet
  4. Ja, det koster lidt at sende julekort... men jeg vil nu ikke undvære at gøre det... synes det hører julen til.

   Slet
  5. Jeg købte også julemærker så det kostede lidt mere, men ja det høre sig til.. :D

   Slet
  6. Jeg vil heller ikke undvære hverken at sende eller modtage julekort :)

   Slet
 3. Svar
  1. Mange tak søde, jeg er også selv ret god tilfreds med vores stue..
   Vores soveværelse er mere kaos, men vi venter på at få noget andet at bo i før det bliver godt. :D

   Knus <3

   Slet