google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Jule Blog Challenge #4 - Yndlings Jule-minde.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

4. december 2014

Jule Blog Challenge #4 - Yndlings Jule-minde.

Jeg er i år fyldt 30 år og som jeg har nævnt i går, så er julen altså ikke det samme, som da man var barn. Jeg hader virkelig alt det ansvar og fornuft, man ind imellem skal rumme som voksen.

Når jeg kigger lidt tilbage, har jeg faktisk mange gode Jule-minder, men der er også ret mange ting jeg ikke husker. Det er som om nogen år, bare slet ikke er blevet lagret i min hukommelse. Den første gave jeg rigtig husker, når jeg tænker så langt tilbage jeg kan, er faktisk sådan et Barbie hus og en Barbie Campingvogn. Jeg har ingen ide om, hvor gammel jeg kan være, men det den første julegave jeg husker. Det var noget specielt, fordi alle pigerne i mit vænge fik det samme, det år..

Det er dog ikke mit yndlings jule-minde. Jeg husker at vi i nogle år i træk holdte jul i sommerhus på Langeland. Jeg tænker tit tilbage på de år og ville rigtig gerne prøve at holde jul i sommerhus igen. Indtil videre har jeg desværre ikke kunne lokke familien med igen, men jeg håber det er noget jeg kommer til at gøre mere i fremtiden.

Ønsker vi ikke alle sammen ind imellem i December, bare at komme lidt væk??


4 kommentarer:

 1. Det er så hyggeligt at læse dine juleindlæg <3 Jeg er stor fan af dine andre indlæg, men der er noget ekstra hyggeligt over dine juleindlæg <3 Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D
   Jeg er da glad for at du kan li dem og har lyst til at læse med..

   Kram <3

   Slet
 2. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg helst vil være hjemme i julen... jeg kunne ikke rigtig forestille mig at skulle tilbringe julen i et sommerhus... vi var engang på besøg ved vores gamle naboer i et sommerhus i juledagene, og det var rigtig hyggeligt... men juleaften skal jeg helst ikke være sådan et sted :) Tror det har lidt at gøre med, at jeg aldrig har været det i min barndom, så jeg har aldrig prøvet det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk ikke prøvet at holde jul hjemme i vores lejlighed endnu og vi når det nok heller ikke, men jeg vil rigtig gerne prøve at holde det selv når vi finder noget andet at bo i.. Håber vi finder noget nyt i det nye år..

   Knus <3

   Slet