google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det er mig, som er Nissen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

3. december 2014

Det er mig, som er Nissen.

Ja, jeg kan lige så godt være ærlig, jeg var ikke helt sikker på om min Mor, skulle ha et billede. Det er ikke fordi hun ikke havde fortjent et, men de billeder var jo ikke helt billige og vi havde ikke bestilt et til hende.

Søren og jeg snakkede så om i går aftes at hun alligevel skulle ha et af dem, men jeg havde ingen ramme. Fik den ide at jeg da bare kunne køre derover, imens hun ikke er hjemme og sætte vores nye billede i den gamle ramme. Hun havde nemlig i forvejen et billede af os, som ikke var særlig godt.

Jeg satte det i efter min tur til Odense i dag og har ventet hele dagen på at hun skulle opdage det. Hun ringede faktisk klokken fem, men der sagde hun ingenting og jeg kunne næsten ikke tie stille..

Men nu har hun opdaget det og sendt mig et par sms'er. Hun er rigtig glad for det og nysgerrig efter hvordan og hvorledes. Jeg har sagt til hende at det er Nisse og at det er mig der er inde i Nissen. Jeg har også skrevet til hende at det er en meget syg Nisse og hun skriver så: God Bedring til Indbrudsnissen. Ha Ha Ha.. :D

Kan være jeg skal køre derover igen i morgen og vende alle hende ting på hovedet.. :D

2 kommentarer:

 1. Sikke en sød "indbrudstyv" :)

  Rigtig sød idé, og dejligt din mor blev glad :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må alligevel være den sødeste Nisse der findes.. :P

   Slet