google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kæmper for Julefred.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

22. december 2014

Kæmper for Julefred.

Jeg hænger bare ud på sofaen her til aften og gør alt hvad jeg kan, for at slappe af og komme igennem dagene. Jeg kæmper for at finde noget mere ro og noget julefred.

Dagen i dag, har været bedre end jeg har haft det i noget tid. Jeg har haft besøg af min veninde fra Kbh, i nogle timer. Vi hyggede os med sandwich, julegodter og hang ud på Randi (sofaen). Det var virkelig skønt at se hende igen og det har bestemt hjulpet mig, med at komme i lidt bedre humør.

I morgen skal jeg bare sove rigtig længe og så skal der ellers vaskes tøj. Planen er også at jeg gerne skal nå ud til min Mormor og Morfar, med lidt julegodter. Ja og så skal vi ha pyntet juletræ ved svigermor og ha byttet gaver.

Jeg har lovet mig selv at jeg i morgen og julen over, ikke må ha mere stress og bare skal prøve at komme igennem det, så godt jeg kan. Jeg håber helt oprigtig at jeg finder julefred og at jeg for en tid kan glemme alle de forstyrrende tanker.

15 kommentarer:

 1. Uh hvor jeg kender det med at "hænge ud på sofaen" jeg gør det bare foran computeren mens jeg spiller Sims og ser 3-4-5 afsnit af Supernatural i træk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har nu også min pc og har også spillet noget Sims4, dog ikke lige i dag. Lige nu køre tvet mest bare, jeg ser det ikke rigtig.. :D

   Slet
  2. Det gør mit også tit :o)

   Slet
 2. Hov! Det er jo mig :)
  Tak for dejligt selskab og jeg elsker at vi er "hjemme" sammen. Jeg er glad for at vi endelig fik set hinanden igen og jeg håber at der snart er mere julefred på vej til dig :)
  Dem der ikke forstår hvordan det der næstekærlighed og jul hænger sammen må du gerne sende forbi mig. Jeg er altid frisk på at øve mig i at lave håndmadder! :)
  Tak for dig og for at vi nu kører på 6. år 😘

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for din besked smukke.. men hva fanden laver du på min blog kl 5 i morges.. skøge. :D

   Tak fordi du er dig og fordi du giver mig lov til at være mig.. Jeg tager gerne 6 år mere.. <3

   Kæmpe Jule kram herfra og glædelig jul til dig og din familie..
   Jeanette

   Slet
 3. Kender det med "Jule-stress" eller jagten på overkud til Julens mange glæder og julestemningen <3
  Håber du får samlet lidt kræfter - og husker at nyde julen med familie og venner uden stress og jag :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes faktisk jeg har fået gearet en del ned det sidste døgns-tid, problemer er bare at min krop indvendig stadig er fuld af stress og panik.. Normalt ved jeg hvordan jeg får det væk, men intet virker denne gang.. Jeg må bare prøve at komme igennem så godt jeg kan..

   Tak for din besked og glædelig jul til dig og familien..
   Knus Jeanette

   Slet
 4. Jeg er heldigvis ved at have fået samlet så meget julefred sammen, at jeg glæder mig til at holde jul... der er langt om længe kommet så meget ro på det lille hjem, at vi glæder os rigtig meget til julen..

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør alt hvad jeg kan og må bare igennem det..
   Håber en tur i morgen kan hjælpe mig..

   Knus <3

   Slet
 5. Sender dig mange kærlige tanker og kram med ønsket om, at du endelig har fundet julefred <3 Hjertelig tak, fordi du er DIG og så gavmildt deler ud af dine tanker og følelser her på bloggen - du er langt mere værd end alverdens guld og diamanter <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare alt for sød.. Tak for de søde ord, det varmer helt ufattelig meget.

   Kæmpe Juleknus og kram til dig.
   Jeanette

   Slet
 6. Vi håber dagen i dag har været rolig og at du lige nu flyder på "Randi" sammen med Søren og nyder Lille Juleaften.
  Glædelig jul i morgen ønskes fra Maria & Tina fra "En verden af kunst"
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft en del at se til i dag og så har vi været hos min Svigermor. Jeg er hjemme igen og har overfaldet Randi. Dagen har været svær og jeg har haft et kæmpe angstanfald.. Øv altså.. Håber kirken i morgen kan fylde mig med Julefred..

   Glædelig Jul til jer, håber i får nogle skønne juledage.
   Knus Jeanette

   Slet
 7. Jeg ønsker for dig, at du må finde julefreden. Kan du have en rigtig glædelig jul. Og at der er mange gode venner til at flade ud på Randi sammen med ind i mellem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, håber også du får en skøn jul.. Randi er fantastisk og jeg deler hende gerne med alle som er søde.. :D

   Krammer <3

   Slet