google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Prøver bare at "være" til.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

7. december 2014

Prøver bare at "være" til.

Jeg stod egentlig op lidt over 8 i dag, men jeg var simpelthen bare ikke færdig med at sove. Jeg tog lige 1 time mere, på sofaen og det var perfekt. Da jeg så for alvor vågnede, var jeg bare sulten og jeg havde lyst til alt i hele verden. Samtidig havde jeg det ikke særlig godt, så jeg startede med et bad. Det gjorde mig godt og jeg valgte derfor at køre ned og handle ind til en god Brunch, det har vi sgu fortjent.

Æg, bacon, pølser, juice, yoghurt, smør, oste, et frisk brød og nogle kanel snegle fra bageren. Der manglede sgu ikke noget. Mums det var skønt og bagefter puttede vi på sofaen og så Hobbitten - Dragen Smaugs Ødemark. Den nye Hobbitten kommer snart i biografen og planen er at vi vil ind og se den, om en uges tid, men nu må vi se.

Ellers er der ikke sket det store her, jeg har det virkelig skidt i disse dage og angsten sidder hele tiden i kroppen. Samtidig har jeg meget tinnitus, kvalme og alt for mange forstyrrende tanker. Jeg prøver hele tiden bare at "være" til og jeg ved det bare er en periode, jeg skal igennem. Jeg ved at jeg nok skal klare det, men lige nu er det helt ufatteligt svært. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft det så svært og det er også første gang, jeg har mærket så mange fysiske påvirkninger. Normalt ved jeg hvad jeg skal gøre, for at få det bedre, men sådan er det ikke lige nu. Jeg har prøvet forskellige ting af, men det virker ikke rigtig.

På trods af alle mine dårligdomme og en masse ynk, så har det været en okay søndag. Vi prøver at få det bedste ud af det og Søren er altså god til at være der. Det er på ingen måder let at være sammen med mig, når jeg har det svært, men han gør det rigtig godt. Han betyder virkelig alt. <3

Nu vil jeg slukke hovedet lidt og så er det ellers på hovedet i seng. I morgen skal vi købe de sidste julegaver og jeg håber også at jeg kan få pakket et par stykker ind. Glæder mig rigtig meget til at være færdig med gaverne. Jeg har været ret nervøs for, om jeg overhovedet kunne få købt gaver i år, fordi angsten hæmmer mig så meget, men det er lykkedes.

Jeg må tage en dag af gangen og se hvad der sker. <3

2 kommentarer:

 1. Lyder som en rigtig hyggelig og afslappende dag :) jeg har været træt hele dagen efter i går, så jeg har tilbragt størstedelen af dagen på sofaen :)
  Fik mig også en god lang morfar i eftermiddags, men ikke at jeg er blevet mere frisk af det, er stadig såååå træt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været både hyggeligt og afslappende, fik også en lille ½ morfar i eftermiddags, men har ikke rigtig kunne vågne bagefter. Så nu må jeg vidst hellere i seng.. Jeg har virkelig ingen kræfter pt og har det virkelig skidt.. men jeg skal bare igennem det.

   Knus <3

   Slet