google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Min dag i billeder.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. januar 2015

Min dag i billeder.

Jeg har ikke så mange ord i dag, men har da taget et par billeder. Tænkte et jeg lige laver et billede indlæg og skal prøve at fumle med et par ord, ind imellem også.. Det bliver lige den nemme løsning i dag. Har alligevel en del, jeg gerne vil vise jer. :D

Dagen startede med at jeg stod op, luftede ud, spise morgenmad og derefter fik jeg hentet mine pakker og handlet. Min pakke fra Zalando har også kun været på vej i 10 dage. I husker godt hvad jeg bestilte ikk??

Yep, i husker rigtig.. (gætter jeg) Jeg købte en nye jakke og en nye taske. Jubii.. er rigtig glad for begge dele og jakken passer lige som den skal, glæder mig til at tage den i brug. Fortryder virkerlig ikke at jeg har shoppet julegave til mig selv. :D


Jeg har også modtaget min hår olie. Det er den eneste hårolie jeg har prøver og jeg har forelsket mig totalt i den. Desværre var den gamle tom, så måtte jo ha fat i en ny. Og hvorfor vælge en anden, når der findes en man kender og er blevet rigtig glad for. Jeg fandt den ved Billigparfume.dk til 109 kr. Den gamle havde jeg haft i ca 1½ år og det er ikke fordi jeg har sparet på den, man bruger bare ikke ret meget.


Jeg har længe gerne ville ha fat i nogle Chia frø, men enten har de været for dyre eller også har jeg synes bøtten var alt for stor. Den her er der vidst 300 gram i (gider ikke tjekke) og den kostede vidst 69 kr i Kvickly. Jeg har smagt lidt på min yoghurt i eftermiddags og der er ikke den store fest over dem, men de er sunde. Jeg tænker jeg kommer dem i knækbrød og rugbrød næste gang jeg skal bage, det er i hvertfald planen. De skulle være fuld af omega3, proteiner og fibre.


Jeg har været super aktiv hele dagen og kl 15.30 gik det op for mig at jeg kun havde fået morgen mad. Det var for sent med rigtig frokost og for tidlig med aftensmaden. Det er simpelthen så typisk mig. Jeg valgt lidt nemt og hyggeligt, det havde jeg fortjent efter at ha været så voksen-praktisk. Bagefter tog jeg mig et velfortjent karbad.
Jeg har længe gerne ville prøve at lave Pulled Chicken, men så glemmer man det igen og igen. Nu fik jeg langt om længe prøver det. Lavede det i en stegepose og uden opskrift. Forventningerne var skruet helt op. Jeg er normalt ikke tosset med feks pulled pork. Pulled beef har vi prøver og det er til dato min favorit, men ikke en livret. Jeg blev sku lidt skuffet. Jeg ved ikke om det er fordi, de der fuldkornsklapper jeg havde købt var alt for søde. Vi har faktisk masser af rester, lavede selvfølgelig alt alt for meget. Måske skal vi ha det igen i morgen, hvis jeg gider.. :D
Ja og vi stopper ikke med at prøve nye ting. Jeg har rigtig længe tænkt på at jeg skulle prøve sådan en Pomelo frugt. I går så jeg at Sophie J havde skrevet om den, på sin blog. Hun kalder den Verdens Bedste Frugt. Om den er verdens bedste frugt, er der nok mange delte meninger om, men nu fik jeg langt om længe prøver den. Det tager jo lidt tid at pille sådan, men jeg synes ikke det var svært. Det er en sjov frugt og selv om den smager lidt af grape, så kan jeg faktisk rigtig godt li den. Den smager af en god blanding af de andre citrus frugter.

Nu vil jeg stoppe for i dag og stene lidt tv. Jeg forstår virkelig ikke, hvor denne uge og denne dag er blevet af. Nu er det weekend og jeg glæder mig til at nyde den sammen med Søren. Jeg vil slukke lidt for hovedet og så er det vidst snart sengetid. God Weekend til jer alle sammen. :D

4 kommentarer:

 1. Dejligt med en travl og varieret dag. Sikke en dejlig jakke, du har fået købt dig over nettet. Det ved jeg ikke, om jeg turde.
  Jeg har smagt Pomelo i Israel - de er skønne. Og du har ret - de er tidskrævende at pille - men det er det værd.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har generelt været en ret god første uge og ja meget varieret.. :D

   Jeg shopper faktisk jævnlig på nettet og er rigtig glad for det, der er tit noget at spare og passer det ikke, så sender kommer man det bare tilbag i pakken og sender det retur. Det er overraskende let.

   Rigtig god weekend og knus <3

   Slet
 2. Dejlige billeder, søde :-)
  Knus <3

  SvarSlet