google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Rusker i mig.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. januar 2015

Rusker i mig.

Rusker i mig.
Jeg synes personligt at ham Egon er okay. Jeg har hygget mig på sofaen med dynen og set noget af alt det, jeg har optaget imellem jul og nytår. Der var feks en koncert med Burhan G fra Nytårsaften, som virkelig var fed. Jeg er nød til at prøve opleve en Live koncert med ham en dag. Jeg har set ham flere gange til Grøn Koncert, men det er ikke rigtig det samme.

Jeg fik karbonader til aften, det får jeg kun når Søren ikke er hjemme eller han vælger noget andet. Han ville rigtig gerne ha resterne fra i går, så jubii... 

Her til aften keder jeg mig faktisk lidt, men er alligevel for træt til rigtig at gøre noget ved det.  Jeg kan mærke at min krop godt kunne drikke en stor Morgan med Cola og så trænger jeg til at lave lidt Ballade tror jeg. Ja eller måske se nogle mennesker. Jeg har ikke rigtig set nogen, siden nytår og det plejer jeg faktisk at ha det okay med. Kan mærke at jeg hele tiden enten bare gerne vil slappe helt af eller også skal der ske noget. Det er lidt frustrerende at jeg ikke bare kan få slappet helt af og nyde det. Ja eller feks lave nogle aftaler og ha overskud til at være oprigtig tilstede. Jeg er godt klar over at det er December som stadig prøver at ruske lidt i mig og det har jeg det faktisk ok med. Jeg kom igennem det og ved jo at der vil være en masse forstyrrelser efterfølgende. Jeg har ro omkring mig og det er til tider dejligt og andre gange er det pisse provokerende. Lyder det ikke forvirrende?? Det synes jeg faktisk selv, mon ikke det går over igen.

Nu vil jeg stene noget tv og drille nogen på twitter... :D

4 kommentarer:

 1. Rigtig flot billede, du har fanget af Egon.
  Uhmmm - jeg elsker karbonader - og så skal der være kartofler, gulerødder og blomkål til. Og koldt Lurpak smør :-)

  Det lyder ikke mærkeligt for mig det, du skriver. Der er vel stadig uro i kroppen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak..
   Karbonader er bare sagen, betyder ikke så meget for mig hvilke kartofler og grøntsager der er til, bare der er nogen. Og jeg får altid bearnaise til.. :P

   Ja der er rigtig meget uro og jeg er rigtig forvirret, tror der er fordi jeg er usikker på hvordan min krop vil reagere. Jeg har det sidste halve år haft forskellige symptomer, som er nye for mig, det er helt anderledes end normalt.. Det forstyrre mig, men jeg kender heldigvis mig selv så godt, at jeg kommer igennem det.

   Knus <3

   Slet
 2. Måske forvirrende - men jeg har det lidt på samme måde. Så det er alligevel ikke så forvirrende - for mig i hvert fald. Jeg har svært ved at slappe af og vil derfor gerne ud. Men jeg kan ikke være til stede, når jeg er ude, for jeg har slet ikke overskud til det. Det er sjovt - jeg er meget modsat mange andre - når jeg begynder at få det bedre, vil jeg hellere være hjemme og ikke se nogle mennesker. Når jeg har det skidt, forsøger jeg at flygte ud til andre mennesker..

  Nå, der satte du lige nogle tanker i gang :-)

  Knus og tanker til dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er meget det samme og så alligevel ikke.. Når jeg har det svært flygter jeg hen på min sofa og får i hi.. eller det gør jeg normalt, men har haft rigtig svært ved det denne vinter. Jeg håber det er fordi jeg stadig bare er stresset, for jeg trænger virkelig til at slappe af med god samvittighed og med ro i kroppen.

   Synes det er dejligt at man kan sætte tanker igang hos hinanden, håber dog det er gode tanke..

   Kæmpe Kram <3

   Slet