google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lidt af et mad-øre
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. januar 2015

Lidt af et mad-øre


Ja jeg er jo lidt af et mad-øre, så i skulle da lige se, hvad jeg har fået til aften i dag. Som jeg nævnte i mit tidligere indlæg, blev det til karboner i dag og vi fik frugt til dessert. Det var virkelig lækkert..

De fleste som følger mig på instagram, ved at jeg deler rigtig mange mad billeder. Nogen synes måske det ind imellem kan være for meget, men det gør jeg ikke selv. Elsker mad og elsker også at se hvad andre får, det giver mig inspiration og lysten til at prøve nye ting. Jeg er pt inde i en god stime hvor jeg bare har lyst til alt, prøver dog at bruge min sunde fornuft. Feks spiste jeg rigtig meget broccoli til aften i dag og jeg lavede også fedtfattig bearnaise. Det var en god måde at gå lidt på kompromis i dag. Synes godt man må hygge sig lidt, men alt med måde. Jeg vil så gerne leve fornuftig og ha en god sund livsstil. Jeg ønsker ikke leve på skrump resten af mit liv, men jeg kan heller ikke fortsætte med at det usunde. Prøver at finde en god balance og heldigvis har jeg pt lysten til de mange muligheder.

I går købte jeg faktisk årets første Cola Zero, noget jeg normalt har drukket ca 1 liter af om dagen. Jeg har ikke rørt den endnu, men den står koldt og jeg vil nyde et glas, når jeg synes jeg rigtig trænger til det. Havde faktisk overvejet om jeg skulle tage en morgan og cola her til aften, men synes det er lidt spild, nu hvor jeg snart skal i seng. Jeg har intet sukker rørt i denne uge og det synes jeg sgu er sej, eftersom jeg startede helt umotiveret. Jeg er godt klar over at frugt også har sukker, men hellere frugt end kage. Det skal nok blive bedre med tiden.

Jeg har været på vægten i går og der er kun røget 200 gram siden mandag, men det er helt okay. Kroppen skal lige igang og jeg skal ha rødt besøg, så det er hvad der kan ske. Ja og så skal jeg ellers love for at kroppen er kommet igang, drikker meget vand og det betyder at jeg hele tiden skal på toilettet. Jeg har også spist hjemmelavet rugbrød og knæk brød, det sætter virkelig også gang i maven og det har jeg først rigtig kunne mærke i dag. Nå, ikke mere om min fordøjelse, nu vil jeg slukke hovedet lidt og så er det ellers senge tid.. Nat Nat..

Til jer som gerne vil være leve sundt, så har jeg faktisk en gruppe på Facebook som hedder Sundt. Vi har vejning hver fredag, men det er ikke en vægttabs-gruppe. Vi deler alle de sunde ting med hinanden. Kom gerne ind og tjek det ud. Der er masser af gode råd, opbakning og inspiration at hente. :D

2 kommentarer: