google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Stille start på ugen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. januar 2015

Stille start på ugen.

Jeg har fået sovet rigtig igennem og det er vidunderlig. Jeg har sovet ca 8 timer og selv om jeg lige var vågen kl 7, så faldt jeg hurtig hen igen og fik den søvn, jeg så oprigtig havde brug for. Selv om det har været skønt, så føler jeg mig stadig ikke helt udhvilet, så nu hænger jeg på sofaen. Men det er vel også okay på sin fridag. Ja, jeg er førtidspensionist og har jo"fri" hver dag, men mandag er min rigtige fridag. Der giver jeg mig selv lov til at lave ingen ting og nyde roen. Planen er dog at jeg i dag vil bage nogle af de gode knækbrød, men ellers skal jeg ikke lave en skid. Rigtig god Mandag til jer. <3

6 kommentarer:

 1. Det har heller ikke været vejr til andet end at slappe af i dag - og blive indendørs.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været rigtig putte dag.. Har virkelig haft lyst til kakao og varme boller, men det blev det ikke til. Fik dog bagt knækbrød.. :D

   Knus <3

   Slet
 2. GODAFTEN SØDE,

  DEJLIGT MED EN ROLIG DAG OVENPÅ EN STORMENDE WEEKEND :-)
  FIK DU MON BAGT KNÆKBRØD?

  MARIA HAR LAGT EN NY GIVEAWAY PÅ BLOGGEN (SÅ DER KØRER TO NU), DET ER ET FLOT INDLÆG MED HENVISNING TIL DU OG SØRENS SMUKKE FOTOS FRA PROFILFOTO OG DE ANDRES. DER ER KOMMET EN MERE TIL, SOM HAVDE LYST TIL AT VISE FOTO FREM :-)

  NYD AFTENEN. KNUS FRA TINA
  WWW.MARIAHOFFBECK.BLOGSPOT.COM

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvorfor råber du???

   yep jeg fik bagt knækbrød..

   Od du behøver ikke minde mig om hendes giveaways hele tiden, jeg følger hendes blog fast og ser alle hendes indlæg i forvejen.. :D

   Knus <3

   Slet
 3. Undskyld bogstaverne blev store, min computer havde låst sig fast :-(
  Og desværre blev jeg overfaldet af en psykisk syg på mit arbejde for mere end 4 år siden, så har både fysiske skader men også en traumatisk hjerneskade, som gør at jeg ikke kan huske så godt eller ikke kan finde ud af computeren osv.

  Jeg vidste ikke du fulgte Maria fast, jeg ved ikke hvor jeg kan se hvilke blogs, der følger hvem, jeg er som sagt ikke så god til alle disse ting efter ulykken.
  Jeg hjælper min datter så godt jeg kan med hendes blog, og ville bare sige at jeres fotos var på igen.
  Men det kan jeg da bare stoppe med at gøre, hvis det er til gene, intet problem i det.

  Jeg synes jeg plejer at ligge rigtig mange søde beskeder på din og andres blog, for at vise at jeg beundre jeres indsats med at blogge og dele med omverdenen.

  Og lige et svar på den artikel med ministeren, jeg er enig med dig, vores samfund er kørt totalt af sporet.

  Og til slut ønsker jeg dig en god dag og synes, at du gør et kæmpe godt arbejde med din blog og også med at skrive hos andre. Og ja måske de andre ikke altid får svaret tilbage, nogen er jo lidt sig selv nok og svarer aldrig tilbage, nogen andre gider slet ikke kommentere hos andre, og atter andre er måske bagud med energi pga. sygdom eller studie eller arbejde, eller hvad ved jeg. Dog tror jeg de fleste gør en god indsats for at nå alt hvad vores samfund kræver af dem.

  Knus fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt okay og du må ikke tage det så personlig søde.. Jeg elsker når i skriver, synes bare det var lidt voldsomt når du råbte af mig.. <3

   Jeg følger din datter blogs både via facebook og via bloglovin og læser i forvejen alle hendes indlæg, så det var bare for at spare dig noget text...

   Dejlig besked fra dig... og håber også du får en dejlig dag..
   Knus <3

   Slet