google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Turf Ninja.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. januar 2015

Turf Ninja.

Mirror Mirror on the wall, I'm the Darkest Ninja of them all..

Ja det giver måske ikke så meget mening, men jeg skal nok prøve at forklare. Jeg har en app som hedder Turf, det er en form for irl gps motions spil app.. Ja jeg ved ikke rigtig hvad man kalder det. Man går ud i den virkelig verden, tænder app'en, finder en zone, stiller sig i den og venter til den siger - Zone Taken.  Zonen er gul når ingen ejer den, grøn når man selv har den og rød hvis en anden ejer den. Man får point, alt efter hvor mange zoner man har og spillet genstarter ca 1 gang om måneden. Jeg kender faktisk en del i Odense, som bruger det, så det er sjovest derinde, men lige nu var det også sjovt her i Otterup.

Man kan få nogle forskellige medaljer og jeg har altid gerne ville ha Ninja medaljerne. Det er medaljer, man får ved at tage zoner om natten. Jeg har indtil videre aldrig turde gøre det selv, men i dag sejrede jeg. Jeg gik alene ned i den mørke kælder, hvor man godt ved at lyset slukker af sig selv, hvis man ikke er hurtig nok. Jeg havde en puls på 1000, men jeg fik cyklen op. Da først jeg var oppe på min cykel, så gik det jo som en leg. Det var ikke et øje i byen og vejret var perfekt. Jeg cyklede 6,59 km på 35 minutter og tog ialt 8 zoner. Havde faktisk været nok med 6 zoner, men jeg ville være helt sikker.

Nu er jeg hjemme igen og pisse stolt af mig selv. Jeg har de sidste par måneder, levet med så meget angst og paranoia at jeg hele tiden har følt, nogen var efter mig. Jeg har ikke engang turde lufte ud, ved hoveddøren, i frygt for at der skulle stå nogen. Jeg er vågnet hver nat, ca hvert kvarter og følt at nogen lyste mig i ansigtet med en lommelygte. Jeg har været så bange at den mindst lyd, har gjort mig skrækslagne og stiv som et bræt. De 35 minutter på min cykel i nat, gjorde mig på mange punkter fri. jeg følte for første gang i flere måneder at jeg rigtig kunne trække vejret. Det er tydeligt at mine lunger ikke har været brugt. Med det mener jeg at jeg de sidste måneder, kun har trukket vejet ned i halsen. Det føles virkelig som om at luften, aldrig er nået ned i lugerne. Lidt som en teenager der prøver ryge for første gang og ikke inhalere.

Ja, har så netop lige dobbelt-tjekket og jeg har kun fået den ene ud af to Ninja medaljer. Den anden skal først tages her imellem kl 4 og kl 5. Øv altså.. men det skal ikke ødelægge min optur. Jeg er fandeme pisse stolt af mig selv. Det er noget jeg har prøvet at tage mig sammen til, i over et års tid tror jeg.  Nu vil jeg spise mig en ostemad og så skal jeg vidst snart på hovedet i seng. Jeg tror sku jeg kommer til at sove som en drøm i nat.

P.S: Fik jeg sagt at den ene zone, ligger på kirkegården.. Nat Nat.. 

12 kommentarer:

 1. Super sejt gået :)

  På kirkegården... jeg var død af skræk, hvis det var mig... det havde jeg ikke turde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også lige ved at tisse i bukserne.. ha ha... ej det gik faktisk okay, men det var lidt uhyggeligt.. Dog er det sundt for mig at udfordre min angst..

   Slet
 2. Det er rigtig flot klaret. Og dejligt at det har hjælpet dig. Jeg håber du får det bedre med ar sove efter dette!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg sov faktisk rigtig skidt bagefter, men det var fordi kæresten havde uro og ikke kunne sove. Han skulle starte kursus i dag og hans krop var nervøs. Men håber det bliver bedre i nat. trænger virkelig til at få en god nat.

   Slet
 3. Der er ikke noget så godt, som at overvinde sig selv! Turf downloadet nu, så må jeg se :-)

  Jeg laver De fem Tibetanere, som er yoga øvelser. Man laver dem hver dag - fem enkle øvelser, der hver især gentages 21 gange. De har hjulpet mig med at få luft helt ned i maven. Du kan google dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes det er værd at prøve i hvert fald. Jeg synes det er rigtig sjovt, men kender også en del som er med. Har faktisk godt hørt om de der tibetanere før, men aldrig prøvet.. Kan da godt være at jeg skal prøve det. :D

   Slet
 4. Selvom du "kun" fik den ene medalje, så TILLYKKE! Flot klaret, og godt kæmpet imod angsten og paranoiaen! :) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. synes også det er ret sejt, håber jeg kan tage den anden medalje en anden dag. :D
   Den er dog imellem kl 4 og 5 om natten.. ikke så tit man lige ønsker at være vågen der. :D

   Knus <3

   Slet