google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Årets Første Hverdag.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

5. januar 2015

Årets Første Hverdag.

Ligger bare her på sofaen og er totalt død. Kæmper virkelig for at holde mig bare lidt vågen endnu. Jeg skal helst ikke alt for tidlig i seng, så vågner jeg bare midt i nat. Jeg var lige ved at gå koldt midt i Håndbolden, men så måtte jeg lige hive mig selv lidt op.

Jeg har brugt årets første hverdag på lidt praktiske ting. Lagt rent sengetøj på, ordnet vasketøj, støvsuget, tømt opvaskemaskine osv. Har taget en ting af gangen og tullet lidt rundt. I morgen håber jeg på at jeg har kræfter til at få vasket de sidste ting og måske komme inde og træne lidt. Ja eller bare en tur på cyklen.

Jeg har i dag været en tur på vægten og det var godt nok ikke sjovt. Jeg har taget ca 3 kg på i december og har aldrig vejet så meget som nu. Første tanke var, hvordan skal jeg dog nogensinde få tabt bare de 3 kg igen. Jeg har besluttet at det fra i dag er helt slut med sukker og jeg skal skære så meget fedt og kulhydrater fra, som jeg kan. Ud over det skal jeg prøve at spise mere i løbet af dagen, men mindre måltider. Jeg må indrømme at jeg stort set ikke ejer motivation, men jeg er nød til at prøve. Har ingen ide om, om jeg opgiver igen om nogle dage, men jeg må bare blive ved med at kravle op på hesten.

Selv om vægten er noget møg og søvnen stadig er noget rod, så kan jeg mærke at jeg får det bedre psykisk. Jeg er ved at finde noget mere indre ro og det er helt vidunderligt. Håber den gode udvikling fortsætter. Jeg er normalt nød til at gå helt i hi i Januar, men sådan er det ikke helt i år. Det er på en eller anden måde anderledes, på en god måde. Jeg har mere lyst til at lave nogle ting og til at komme lidt ud. Så er det bare med at finde en balance og springe på toget.

6 kommentarer:

 1. Her er det heldigvis kun blevet til plus 500 gram julen over, men det er også 500 gram for meget i min verden... tror måske også det primært er kommet på de dage her, hvor jeg har været syg og ikke har været lige så meget ude og gå, som jeg plejer.. men nu skal vægten ned igen :) Basta :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du smider hurtig de 500 gram igen søde..
   Jeg har været usund på alle punkter og angsten gør tit at jeg stopper lidt mere i ansigtet.
   Jeg må bare være stærk og prøve at ændre de ting jeg kan, alene det ville være store ting lige nu.

   Knus <3

   Slet
  2. Har bestemt mig for at vi skal prøve at blive bedre til at spise grøntsager i det nye år.. og så også blive bedre til at have frugt stående... om det så lykkes, det er jo lige det :) men det lyder jo godt, når man siger det :)

   Vi har dog så stadig slik stående på bordet fra juleaften, så lidt standhaftig er jeg da :)

   Slet
  3. Vi er faktisk rigtig gode til at spise grøntsager her og prøver ofte forskellige ting af.. Frugt er jeg til gengæld ikke altid god til. Dog fandt jeg ud af sidste år at jeg bare skal nøjes med at købe 2 stk frugt af gangen.. så får jeg dem spist op og det giver en eller anden form for sejr.. så får jeg åbenbart mere lyst til frugt.

   Jeg har i dag pakket de sidste julegodter i en bøtte.. var lige ved at smide dem ud, men jeg har besluttet at dem får min svigermor. :D

   Slet
 2. Et nyt år er en ny begyndelse. Min vægt protesterede også i morges. Så på kostområdet må der ændringer til. Små forandringer giver de bedste resultater. Jeg tænker i kostforandringer: gulerødder i stedet for sukker, lidt flere grøntsager på tallerkenen, kun én portion til aftensmad. Der skal såmænd ikke så meget til. Og så gåture.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja små forandringer og en sund fornuft er det bedste..
   Mon ikke vi klare den.. :D

   Knus <3

   Slet