google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Lækker start på ugen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

10. februar 2015

Lækker start på ugen.

Så frisk og lækker så jeg ud til morges, det er noget helt andet nu.. Ha Ha..

Som i måske har gættet, så er jeg lige i blog humør, tror det er mit 4 indlæg her til aften. Jeg havde bare så meget, jeg gerne ville vise jer og det ville bliver alt alt for langt, i et enkelt indlæg.

Jeg har haft en super god dag, både med hygge og praktisk. Startede med at handle og shoppe lidt. Var både på apoteket, i Matas, Imerco, Bøger & Papir, Netto og Fakta. Tror jeg var væk en times tid og så var det ellers hjem og få rugbrødet i ovnen.

Jeg lavede jo rugbrødsdej i går aftes, men opdagede til aller aller sidst at jeg manglede rugmel, hurra Jeanette.. man kan sku da ikke bage rugbrød uden rugmel.. ha ha.. Men jeg fik købt noget til morges og fik det blandet i dejen og så gik det fint alligevel.

Eftermiddagen brugte jeg på at se 2 film og bage knækbrød. Fik da også lige taget noget neglelak på bagefter. Der er flere måneder siden, jeg har haft lak på og det er altså for dårligt, jeg er flere liggende som jeg aldrig har prøvet. I dag blev det en Brun fra Elf, som var med i julegaven fra Mette, kom lidt mat-lak ovenpå, det ser mega cool ud.

Vi køre stadig den sunde stil her og i dag blev det til ovnstegt kylling med salat, avokado og tzatziki. Det smagte virkelig vidunderligt. Kylling smager bare meget bedre, når det er lavet som en hel kylling. Jeg laver det altid i ovnen, i en stegepose og det bliver bare så saftigt.

Jeg har pillet resten af kylling og lavet en lille kyllingesalat vi skal ha i morgen. Glæder mig allerede.

Nu må jeg vidst hellere i seng, har en plan om at jeg vil træne i morgen. Jeg har haft en god start på ugen, håber også i er kommet godt ind i den nye uge. Nat Nat :D

4 kommentarer:

 1. Kylling er bestemt dejlig spise. Det bliver jeg aldrig træt af. Jeg kan desværre ikke bruge negle lak - det finder jeg ud af HVER gang, jeg har været fristet. Neglene mine tørrer fuldstændig ud og flækker, brækker, flosser og ter sig og er flere måneder om at blive noget, jeg vil være bekendt at kalde negle igen. Men det ser brandgodt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke så tosset med kyllingefileter, de er så gummiagtig i dag og stoppet med lage. Men hele kyllinger, elsker det.. det er utrolig at der kan være såå meget forskel. :D

   Jeg har også perioder hvor mine negle driller, men det handler om at man plejer dem godt inden man kommer lak på.. Jeg bruger Raunsborg håndcreme. Smører mine negle godt ind i det i nogle dage og mine negle bliver utrolig lækre og stærke af det. Plejen er så utrolig vigtig.

   Knus <3

   Slet
  2. Jeg køber Oliver kyllinge fileter - de er ikke marinerede. Vores favoritret at koge dem i halv juice og halv kyllingefond - og så jævne det til sauce bagefter. Det smager himmelsk :-)

   Slet
  3. Det lyder lidt spøjst.. hvad er det for noget juice du bruger?? :D

   Slet