google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kræfterne er små.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

17. marts 2015

Kræfterne er små.

Der er stadig bare ingen energi her. Jeg har brugt hele dagen på sofaen med min dyne. Fik mig en ordenlig morfar og set et par film.

Jeg kan ikke finde ud af, om jeg er afkræftet fordi jeg har været syg, eller om det er noget forsinket vinterhi. Jeg plejer jo at gå i koma et par måneder om vinteren og det har jeg ikke rigtig gjort i år.

Jeg har ikke engang orket at tage mascara på efter jeg var i bad. Det lyder ret kliche agtig, men jeg har altid mascara på, fordi mine vipper er så lyse at jeg føler mig helt nøgen uden.

I morgen skal jeg til samtale på Psyk i Middelfart og selv om jeg glæder mig og ved det er vigtig for mig, så orker jeg det heller ikke rigtig pt. Der sker bare så mange ting på en gang og det kan ind imellem være svært at følge med. Jeg ved jeg kun har ca 3 måneder tilbage på psyk, men hvordan vælger jeg, hvordan jeg bruger den tid rigtig, når jeg samtidig har så meget andet. Synes det hele er lidt rodet lige nu, men mon ikke det snart bliver bedre igen. Glæder mig fandeme til alle mine aftaler engang er overstået og jeg igen kan bruge mine kræfter på mig selv og de ting jeg gerne vil være bedre til. Lige nu skal jeg hele tiden vælge og holde styr på på mine kræfter. Jeg har kun en lille portion og den skal gerne bruges så fornuftigt som muligt.

Kære Forår, kom nu og tag mig.. Jeg venter på du lader mig op med dejlig positiv energi. :D

4 kommentarer:

 1. Jeg håber du finder energien igen 💖 Det er så hårdt når man mangler energi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har faktisk været bedre i dag, selv om jeg stadig føler mig lidt slap.

   Knus <3

   Slet
 2. Jeg glæder mig godt nok også til det er helt forår igen... jeg savner virkelig også noget energi, for den jeg havde engang, er forsvundet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes hele tiden jeg skal sørge for at fordele de få kræfter jeg har så jeg når så mange ting jeg gerne vil. Nogen gange må man gå på kompromis og andre gange betale prisen bagefter.. Jeg har dog haft det lidt bedre i dag, men stadig slap.

   Knus <3

   Slet