google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Sommerens mange koncerter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. marts 2015

Sommerens mange koncerter.

I dag er der kun en måned til vi skal på weekend ophold og til vi skal se Dizzy Mizz Lizzy i Århus. Billetterne fik vi julegave af min søde svigerinde og hendes kæreste. Først snakkede vi faktisk om at sælge billetterne igen, men da Søren så at det er på vores 5 års dag, sagde han med det samme. De skal ikke sælges, vi skal bare afsted. Heldigvis havde vi jo et weekend ophold, så efter planlægning, lykkedes det at få det hele til at falde i hak. Det var helt tilbage i Januar vi fik det hele bestilt, men nu er det kun 1 måned til og jeg glæder mig som et lille barn. Vi skal bo i Holstebro, det var åbenbart det eneste hotel i jylland, som var ledigt i den weekend. Jeg er dog sikker på det nok skal blive en vidunderlig weekend og jeg kan næsten ikke vente mere nu. :D


Har altid ønsket mig at opleve Dizzy Mizz Lizzy live og om en måned sker det. Jeg har det sådan at det bare er noget som skal prøves, en gang i mit liv. Jeg er sikker på at det bliver en fed oplevelse.

Der er mange andre jeg mangler at se live. Jeg har feks set både Burhan G og Rasmus Seebach på Grøn koncert, men aldrig en af deres egne koncert.. Rasmus skal spille på Engen i Odense til sommer og det gad jeg faktisk godt. Burhan G skal spille sammen med Christoffer på Valdemar slot, endnu noget jeg gerne vil. Ja også sådan kan jeg så fortsætte. Så mange fede sommer koncerter og så mange valg.. ha ha..

Ja og årets højdepunkt bliver nok Volbeat i Odense. Det bliver deres eneste koncert i 2015 og jeg fik billetterne i julegave. Det bliver en kæmpe koncert, men det skal bare opleves. Volbeat er nok efterhånden dem, jeg har set live flest gange og det er altid en stor oplevelse. Ville dog helst se dem på den lille scene på Posten, som i gamle dage. Det var altså tider.

Normalt tager vi til Grøn koncert, men jeg må indrømme at jeg i år ikke er imponeret over deres valg, af kunstnere indtil videre. De har dog ikke offentliggjort det hele endnu, så jeg kan jo blive overrasket.

Tinderbox er en ny festival der rammer Odense i år og der er rigtig mange fede navne, men jeg synes nu lidt at det er tyveri. De vil ha ca 900 kr for en endags billet. Jeg har altid gerne ville se Robbie Williams, men han spiller søndag og de fleste andre jeg gider se, spiller om lørdagen. Jeg har heller ingen ide om, hvordan det Tinderbox kommer til at fungere. Jeg er virkelig ikke god til så mange mennesker samlet på et sted.

Skal du til nogen fede sommerkoncerter ??

6 kommentarer:

 1. Dejlig at komme til en koncert. Jeg har aldrig set Dzzy Miz Lizzy live. Vi har ikke rigtig nogle koncertplaner i år. Men det kan jo nå at komme endnu.
  Vi håber sådan, at Paul McCartney lægger vejen forbi Danmark i år - han aflyste en koncert, vi havde billetter til for et par år siden.
  Vi venter stadig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har set både Tim Christensen og der havde han lige Dizzy mizz lizzy drengene med på et par nr. Men det var på grøn koncert, så det tæller ikke rigtig hos mig..

   Ej det er da også ærgerligt at han aflyste når i nu havde billetter.. :D
   Håber da for jer at han lige kigger forbi så.

   Knus <3

   Slet
  2. NÅ ja- Tim Christensen har jeg da set - i Børkop til Grøn koncert. Det havde jeg lige glemt.

   Ja - jeg håber, han kommer - har godt nok set ham mange gange - men han er god.

   Slet
  3. Der findes generelt rigtig meget lækker musik. :D

   Slet
 2. Årh gad godt se Burhan og Rasmus :O Christopher så jeg til Vi Rocker og han er sååå skide sød :) Rasmus så jeg kun i bilka, men ville rigtig gerne opleve ham optræde live!

  SvarSlet
  Svar
  1. Min veninde vil gerne med til den ene koncert, så tror vi tager Burhan G og Christopher.
   Den weekend har hun nemlig ikke sin søn hjemme og det er faktisk på min fødselsdag..
   Nu må vi se, intet er afgjort endnu.. det kan være svært at vælge..

   Knus <3

   Slet