google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kroppens skavanker.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

25. marts 2015

Kroppens skavanker.

Efter en nat med 6 timers søvn, kravlede jeg helt doven og syg ud af sengen. Kunne virkelig slet ikke trække mig selv igang. Efter 1½ time sparkede jeg mig selv i bad og fik lavet dagens huslige pligter.

Ja og så var det ellers bare tilbage på sofaen med bogen. Har allerede læst over 1/3 og er faktisk ret overrasket over, hvor godt det går med øjnene og med at holde fokus.

Dagen har været okay, jeg er stadig sløj, men ikke så ondt i halsen mere. Jeg har også haft en ordenlig tude tur. Nok mest udløst fordi jeg er frustreret over at ha været syg så længe og bare ikke ejer noget energi. Jeg ville ønske jeg havde kræfter til en ordenlig gang rengøring, men det er svært når man er slap, har ondt i ryggen og håndledet ter dig.

Jeg har faktisk i dag, overvejet situationen med min ryg. Jeg føler at kiropraktoren fik det fri, som sad i klemme, men er nervøs for om der er noget andet galt. Uanset om jeg bevæger mig eller slapper af, ændre det sig ikke. Det er det samme hele tiden og gør virkelig ondt, når jeg laver en bestemt bevægelse. Jeg skal feks heller ikke host når jeg står op, så knækker min krop sammen. Jeg skal til kiropraktoren fredag og er nød til at spørge ham, hvad jeg skal stille op. Ellers må jeg forbi lægen og snakke med hende om det.

 Ja for at sige det pænt, så er jeg sku træt af min krop for tiden eller mere alle de dumme skavanker den har. I går fik jeg også indkaldelsen til den nerve undersøgelse, jeg skal ha lavet af min hånd. Det skal jeg d 14 april på ouh og for at være ærlig, så er jeg virkelig spændt på at se hvad den viser. Normalt ville jeg være fuld af angst, men det er heldigvis ikke rigtig kommet endnu.

Nu vil jeg læse et kapitel mere i min bog og så skal jeg vidst i seng.. :D

2 kommentarer:

 1. Jeanette - når du har så ondt i din ryg - og hals - og faktisk ikke har det godt, så lad dog støvet ligge. Der er ingen, der render med det, så vent til du er rask igen - og giv dig selv ro til at blive rask.

  Jo - jeg ved godt, hvor træls det er at være syg - men det er nu kroppens måde at fortælle én, at man skal tage den med ro.

  God bedring søde -- og hyg dig med dig bog - det er dejigt, du har fundet glæden ved at læse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver virkelig, men du ved nogen dage er bedre end andre. :D
   Det er også fordi det må være ca 1 måneds tid siden nu, der sidst blev gjort rent.
   Ja og der måtte kæresten også gøre det meste.
   Normalt kan jeg godt bare lade det være, men det er rigtig svært lige nu når der er gået så lang tid.
   Heldigvis roder her ikke, der er bare støvet og beskidt...

   Synes faktisk det går overraskende godt med at læse.. hygger mig med det nu hvor jeg alligevel ikke kan en hel masse.

   Knus <3

   Slet