google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Ugen er igang.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

2. marts 2015

Ugen er igang.

Kl 8.30 ringede min alarm og ville ha liv i mig. Havde sat alarmen, for at være sikker på at jeg kunne vågne og få ringet til lægen. Hun var ret tydeligt, det var ikke nødvendig at komme forbi, men jeg skulle bare kontakte en kiropraktor og få en tid. Så det har jeg gjort, skal derover onsdag. Det er første gang jeg skal prøve sådan en kiropraktor og kan godt mærke at angsten gerne vil bestemme noget. Jeg er dog sikker på at det nok skal gå helt fint.

Da jeg kun havde sovet 5 timer i nat, var jeg meget træt, så kravlede tilbage i seng og sov. Vågnede så først kl 11.15. Kravlede ud at sengen og kunne tydelig mærke på ryggen at jeg ikke skulle ind på sofaen. Gik derfor direkte igang med at bage en ny omgang at de der Grove Kanel Snurre Muffins, jeg lavede i sidste uge. Jeg tænkte at jeg nok hellere måtte gøre det, imens jeg stadig bare havde en lille ide om, hvad der skulle i. Så nu har jeg fået strikket en opskrift sammen og skal nok lige smide den op i et indlæg for sig selv. Hvorfor ender jeg forresten altid med at komme utrolig mange forskellige ting i, når jeg laver opskrifter selv. Det er noget af en liste jeg har lavet.

Bilen var virkelig beskidt både indvendig og udvendig, så jeg trillede til Odense for at gøre den ren. Det tog ialt 45 min og ryggen synes bestemt ikke det var en god ide. Det var sku ikke let at få den støvsuget, men det blev gjort og nu er den så fin.

Nu kan jeg godt være bekendt at tage den med på tur i morgen. Jeg skal nemlig til Svendborg i morgen sammen med Gizmo. Vi skal spise noget brunch, forbi min Prinsesse med en blomst og så skal vi bare ose inde i byen. Kender ikke Svendborg særlig godt, men ved at det er en smuk by og glæder mig til at hygge og se mere.

Nu er ugen igang og jeg synes egentlig det tegner meget godt.

6 kommentarer:

 1. Det skal nok blive super hyggeligt, og jeg ser frem til at kunne vise dig lidt af Sydfyn frem. :D Og næste gang bliver det Faaborg, men der må vi finde en solrig dag, da byen giver sig bedst ud under solskin. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der skal nok en del sol til, hvis man skal se noget kønt ved Faaborg. Ha Ha... :D
   Nordfyn er sku også smukkest om Sommeren.

   Man burde jo tage Fyn rundt.. kunne være vi skulle lave et kort og et mål med at se mere af Fyn. :D

   Knus <3

   Knus <3

   Slet
 2. Godt du har fået kontaktet en kiropraktor - det er det største skridt. Resten skal kiropraktoren nok klare. Håber han/hun kan klare det med få behandlinger.
  Du byder da også din ryg en del :P
  Men rigtig god tur til Svendborg. Det bliver da hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg læste et sted at det er vigtig man ikke bare smider sig på sofaen og laver ikk noget.
   Så derfor prøver jeg virkelig at holde mig igang og i løbet af dagen går det okay, men prisen betaler jeg så om aftenen.

   Jeg er virkelig spændt på at komme til kiropraktor, har som sagt aldrig prøver det før.

   Glæder mig meget til en hygge dag i morgen, trænger til at være lidt social.

   Knus <3

   Slet
  2. Det er rigtigt, at det er godt at holde sig i gang. Jeg ved , at når jeg har et hold i ryggen, så gør det ondt - både at ligge og sidde. Men at gå er ok. Og så får man også bevæget ryggen.
   Men det kan man jo ikke hele tiden.
   Er spændt på at høre, hvordan det er gået.

   Slet
  3. Jeg har rigtig ondt når jeg sidder og når jeg bukker mig.
   Jeg kan sagtens ligge, bare helst ikke vende mig rundt og gå er også godt.

   Er simpelthen så spændt på at snakke med den kiropraktor.
   Har virkelig haft ondt i dag.

   Slet