google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Forårsrengøring og forlænget påske-ferie.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

6. april 2015

Forårsrengøring og forlænget påske-ferie.

Jeg har været syg med ryggen i en måned og i den tid, har jeg ikke kunne gøre rent. Søren har ind imellem tørret lidt af og støvsuget. Heldigvis er ryggen okay igen, så vi kastede os i dag ud i en alvorlig gang hovedrengøring. Det tog os 6-7 timer, men så fik vi virkelig også bare gjort alt rent. Her var simpelthen så beskidt. Det tog virkelig kræfter, men fuck hvor er det lækkert her bagefter. Den der følelse man får, når man er færdig med rengøringen og bare kan nyde det. Elsker det.

Søren har også ferie i hele denne uge, så nu skal det virkelig bare nydes. Vi har forskellige planer i denne uge og jeg glæder mig stort set til alle dagene. Det er simpelthen så lækkert, med en forlænget påske ferie samme med ham.
Især nu efter vi begge har ligge syg, i starten af påsken.

Tror jeg vil læse et kapitel eller to i min bog og så skal jeg tidlig i seng. Det rengøring tog virkelig alle mine kræfter og vi skal tidlig op i morgen. Håber i alle sammen har haft en dejlig påske og er kommet godt ind i den nye uge.

2 kommentarer:

 1. Ja, det er virkelig dejligt, når der dufter nyvasket og rent over det hele.
  Rigtig god ekstra påskeferie til jer to.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vidunderligt og især når det har haltet efter så længe fordi ryggen har været syg.
   Jeg har simpelthen ikke kunne lave noget, men nu er det hele fixet og lækkert..

   Mange tak, du kan tro vi nyder det. :D
   Knus <3

   Slet