google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Kommunen, Prinsesser, Brunch og Jordbærplanter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. april 2015

Kommunen, Prinsesser, Brunch og Jordbærplanter.

Mandag vågnede jeg helt rundtosset, men stadig ret fattet. Jeg fik sagt god morgen til Heidi, som har overnattet på Randi (sofaen) og så ellers bare ud under bruseren. Heidi fik serveret et karbad, som den fine prinsesse hun er og så var jeg ellers ude af døren.

Var på kommunen præcis kl 10.30 og både min støtte fra psyk og min sagsbehandler stod pænt og ventede på mig - som den prinsesse jeg er. :D

Samtalen er i mine øjne ret overflødig, men noget som bare skal gennemføres. Faktisk gik mødet overraskende godt. Endelig har jeg fået en sagsbehandler, som er menneske og som ikke taler ned til mig. Hun så mig og hun hørte mig. Vi snakkede bare om hvordan jeg har det, hvilke bedringer der er, hvilke forværringer jeg har fået, hvad jeg har brugt de sidste 3 år på, hvad jeg kan og ikke kan osv. Alt sammen ret standart kommune snak og det hele skal bruges til den her genforhandling af min førtidspension. Der blev ikke snakket om noget, som der ikke i forvejen står i min statusattest eller på andre papirer. De 45 min gik overraskende hurtig og roligt. Plejer være enten hysterisk eller angst, når jeg går derfra, men det slap jeg da heldigvis for i dag.

Efter kommunen kørte jeg hjem igen og fandt en helt ren og velduftende Heidi i lejligheden. Hun så frisk ud og nu imens vores maver var helt udvidet efter turen på Flammen søndag aften, kunne vi jo fortsætte med at stoppe mad i ansigtet. Vi kørte til Odense og fik en god Brunch på Eydes, mit yndlings Brunch sted i Odense.

Hvorfor udsætter man sig selv for sådan et mad orgie 2 dage i træk. Man kan jo på ingen måde styre sig og spiser alt alt for meget. Ja, det er min egen skyld, men hold nu op det smagte skønt.

Igen måtte vi en tur op og ned af gågaden for at kunne trække vejret. Vi kiggede på et par butikker og så skulle Heidi ellers med et tog. Jeg elsker at være sammen med hende og især de her spontane dage. Tak for besøget smukke <3

Jeg fik hende med et tog, selv om det ikke var let at finde et tog, som ville ha hende med.. Ha ha..

Derefter hentede jeg Søren og vi kørte en tur i Plantorama. Jagt gik ind for at finde en kampfisk til vores ene akvarie og jeg ville gerne ha fat i et par jordbærplanter. Fisken fandt vi ikke desværre, men jordbærplanterne var der held med. De er nu plantet over i en bøtte og står på den bedste solplads, til de lige vågner rigtig op.

Selv om det var hårdt med kommunen og jeg jo pumper kræfter ud af mig selv pt, så har det var endnu en god dag. Nu er jeg virkelig også bare helt og aldeles flad. Imorgen skal jeg ha totalt ro og det bliver bare til en fridag på sofaen, med bogen. Min krop og mit sind er lige nu på overarbejde og det betaler jeg så prisen for nu. Jeg vil hoppe i seng og håber på en masse dejlig søvn.

Disse indlæg er pt lange, men de er gode for mig at kunne kigge tilbage på, når jeg i fremtiden skal minde mig selv om at der er en vej igennem de svære perioder.

4 kommentarer:

 1. God formiddag søde,

  godt du kan huske at nyde livet også :-)
  Jeg krydser fingre for at alt går godt med din pension.

  God hvile dag på sofaen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver at nyde det jeg kan, selv om det pt er lidt svært.
   Jeg glæder mig virkelig bare til det hele er overstået..

   Knus <3
   Håber også du får en god dag. :D

   Slet
 2. Det betyder rigtig meget, når ens sagsbehandler kan se mennesket overfor hende - og ikke kun en 'sag', det skal behandles. Så et plus på din side. Håber det bedste for, at sagen går igennem, som du ønsker. Det var også dejligt at du kom ud derfra uden at gå i spåner.
  Men ikke noget at sige til, at du føler dig brugt.
  Nyd solen i dag - den er livgivende og energigivende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er utrolig at man kan blive overrasket over sådan en kvalitet ved sin sagsbehandler.
   Det burde være noget de alle kunne når de har det job. :D
   Jeg er simpelthen så træt i dag, fik kun 6 timers søvn i nat, det er lige i underkanten.
   Jeg holder fridag, selv om det er svært, har så meget uro.
   Har vasket tøj og nu skal jeg hjælpe min mors mand med at hente deres bil i Odense.
   Han hjælper tit mig, så vil gerne hjælpe ham også..

   Knus <3

   Slet