google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En ting af gangen
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

21. april 2015

En ting af gangen

Jeg havde afsat hele dagen i dag som en fridag, hvor jeg spændt mig selv fast på sofaen og ikke gik ud af hytten. Det startede egentlig ok, selv om jeg var fuld af uro.

Pludselig ringer min mors mand og spørger om jeg vil hjælpe ham, med at hente deres bil. Først vidste jeg ikke lige, hvad jeg skulle svare, for jeg havde jo lavet en aftale med mig selv, men han er altid god til at hjælp mig, så selvfølgelig sagde jeg ja.

Jeg fik kørt ham ind til deres bil og besluttede derefter at køre ud og hente Søren fra arbejde, da det alligevel passede. Vi kørte ind forbi centrum og det blev til ca 2 timers Ingress og en lækker regnbue-softice. 

Jeg prøver virkelig at tage det helt roligt, men det er lidt svært. Tager en dag af gangen og husker mig selv på at passe på mig selv. I morgen skal jeg slappe af det meste af dagen, men har også lige en aftale med en i Odense. Han er igang med at skrive opgave og vil gerne interviewe nogen, som spiller Ingress. Jeg har sagt ja til at hjælpe ham, så det bliver spændende. Torsdags skal jeg måske passe min syge nevø og i weekenden skal vi til Jylland. Vi skal på weekendophold og lørdag skal vi se Dizzy Mizz Lizzy. Alle nogle gode ting, men jeg ved også at jeg pt bruger extra kræfter på alt.

I næste uge skal Søren på Koloni med hans job og jeg skal derfor være alene hjemme fra Tirsdag til Torsdag. Lige nu prøver jeg ikke at tænke for meget over det. Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal lave i de to dage og kommer virkelig til at savne ham. Han er min støtte og jeg ved, han altid passer på mig, så det kan godt være lidt angstprovokerende at han skal afsted. Jeg er dog super glad på hans vegne, for han glæder sig helt vildt.

Nu vil jeg slukke og læse et enkelt kapitel i min bog. Jeg er simpelthen så træt pt, så må hellere komme i seng i ordenlig tid i dag.

5 kommentarer:

 1. Det er ikke godt med en tætpakket kalender, men alligevel godt, at der er lidt. Bare én dag og én ting ad gangen, så går det nok.
  Dejligt at du er kommet i gang med at læse. Kan se her til højre, at du er igang med den fjerde bog :-)
  Nøj,den is ser god ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kom godt igennem weekenden og heldigvis har jeg ikke rigtig nogen aftaler i denne uge.
   Det har været hårdt og er mega træt, men er samtidig fuld af positiv energi efter en skøn weekend.

   Yep, jeg nærmer mig afslutningen på min 4 bog og det går stadig godt med læsningen. Glæder mig faktisk til at læse flere.. Lige pt overvejer jeg om det mål med 4 bøger skal ændres. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Selvfølgelig skal målet ændres :-))))))

   Slet
 2. Det er et rigtig sødt billede af jer :-)

  SvarSlet