google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Søndags hygge med familien.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

12. april 2015

Søndags hygge med familien.

Vores søndag startede virkelig tidligt for mig. Havde sat mit ur til 7.15, men vågnede kl 6 og kunne ikke sove mere. Det blev til 6 timers søvn på sofaen, ikke helt nok til mig. Men når man glæder sig til en god dag, så går det.

En time senere kom min Bror, Svigerinde og Nevø Viktor med rundstykker og så stod den ellers på familie hygge. Vi havde lovet Malte en tur på legepladsen, så vi tog alle der over sammen. Det var super hyggeligt og vejret var helt perfekt. Tror også vi var på tur i næsten 2 timer.

Malte blev hentet lige før 12 og vi andre spiste lidt frokost, imens Viktor fik sig en god lur. Det har været skønt at se begge nevøer og familien. Glæder mig allerede til jeg skal være sammen med nogen af dem igen. Kan næsten ikke vente. :D

Sidst på eftermiddagen gik Søren og jeg en tur. Aftensmaden blev bare hjemmelavet burgere igen, da vi havde lidt rester fra i går. Ja og så gik jeg ellers helt død på sofaen bagefter. Jeg har virkelig nydt at Søren har haft en extra lang påske-ferie, men nu glæder jeg mig også lidt til hverdag igen. Vi har næsten spillet ingress hver dag og det er en skøn måde at komme ud på. Kan dog godt mærke at jeg mangler mine fridage, så jeg skal her i den nye uge, lige lidt ned i gear igen. Tirsdag skal jeg på sygehuset og ha' undersøgt mit håndled, torsdag skal jeg på psyk og lørdag skal jeg se Joey Moe i Odense.

Håber i alle sammen har haft en dejlig weekend og er klar til en ny uge. :D

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en rigtig hyggelig dag :)

  Snyd du skal ind og se Joey Moe :) har fået hans autograf og blevet fotograferet med ham for et par år siden, men gad godt til koncert med ham :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en kanon dag, men kan godt mærke at jeg ikke rigtig hænger så meget sammen mere.
   Jeg har alt for meget i tankerne i denne uge og utrolig svært ved at være i min egen krop.. Så prøver virkelig at suge alle de gode oplevelser til mig.

   Jeg har vidst aldrig set ham live, så da jeg hørte at niecerne skulle se ham, spurgte jeg om jeg måtte hægte mig på vognen og tage med. Det synes de ville være hyggeligt. :D

   Knus <3

   Slet