google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Weekend Hygge.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

11. april 2015

Weekend Hygge.

Planen var egentlig at vi skulle ha været til Maltes fødselsdag i dag, men det blev lavet om. Han er så i stedet for kommet hjem til os og hele dagen har stået på hygge. Vi var på stranden og spise is, han fandt sin fødselsdagsgave i ovnen og den blev hurtig taget i brug. Vi har spillet Monopoly junior 3 gange og han vandt de 2 første spil.

Han har også nået at været i karbad og rutsje på numsen og til aften fik vi burgere og desserten var jordbær is. Ja, man skulle være barn igen. 

Malte vil gerne sove ved siden af onkel, så jeg er forvist til Randi (sofaen). Alle mand er puttet og skal gerne ha en masse lækker søvn. Min bror, svigerinde og nevø kommer med rundstykker kl 8. Planen er at vi skal spise morgenmad sammen og så skal vi ud og gå en god tur bagefter. Ja og så tager vi nok et stykke rugbrød sammen bagefter. Glæder mig super meget.

I eftermiddags imens Malte tog sig et karbad, fik jeg plantet alle mine tomatplanter om. Jeg skal selv kun ha 6 planter i en altankasse, så har sået alt alt for mange. Tror faktisk der er omkring 40 planter i det hele. Jeg har givet nogen til svigermor og min svigerinde får i morgen. Resten smed jeg i et indlæg på Facebook og de bliver alle hentet i morgen. Skønt at nogen vil ha dem, nu hvor jeg ikke selv har plads eller kan nænne at smide dem ud.

Nå men jeg vil slukke og så kan jeg vidst lige læse et enkelt kapitel inden jeg skal i drømme land. Det er ikke blevet til meget læseri i denne uge. Det har været en vidunderlig forlænget påske ferie, men nu trænger jeg også til hverdag igen.  Nat Nat <3

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig dag :-)
  Knus og tanker <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt også..
   Og mange tak søde.. kram og tanker på vej tilbage til dig. <3

   Slet
 2. Dejligt at have barnebesøg, så man kan få lov at lege igen. Det lyder til, at I har haft en rigtig skøn uge.
  Jeg har endnu ikke fået sået noget - vi er i fuld gang med at rydde min svigerfars hus. Det er en lang proces. Vi håber, at huset bliver solgt denne uge - der er en køber og selv om der er budt langt under prisen, vil det være godt at få det afsluttet.
  Desværre døjer vi begge stadig med influenza - vi hoster og hoster, så det gør ondt. Bare det snart er ovre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at gå lidt i barndommen igen og hygge..

   Håber i får solgt huset og finder lidt mere tid bagefter og får det afsluttet.
   God bedring.

   Knus <3

   Slet