google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: En lidt tam fornemmelse.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

15. april 2015

En lidt tam fornemmelse.

Billedet er fra i går morges, inden jeg køre på sygehuset. Jeg var ret nevøs, men fik heldigvis holdt angsten på afstand.

Jeg fik undersøgt mit håndled og sikke en gang tortur. Fik elektroder på mit håndled og så fik jeg ellers stød i ca 25 min. Da vi var færdige sagde hun: Jeg kan berolige dig med at det ikke ser alvorlig ud, men lægen skal lige kigge det nærmere igennem og så sender vi dig et svar. Hun nævnte også lige at hvis det ikke lige er nerverne i håndledet, kan det være en nerve et andet sted. Ja og så sluttede hun med. Jeg har haft en nerve i klemme i 20 år og har stadig ikke fundet ud af, hvor det er galt henne.

Øhh... så står man tilbage med en tam fornemmelse bagefter. For ikke at tale om at angsten lige vågnede. For selv om det er rart at vide at mine nerver i hånden har det okay, så er der jo stadig noget galt. Jeg har heldigvis ikke voldsomme smerter pt, det er mere sådan en irriterende følelse.

Bagefter kørte jeg mig en god tur og så lavede jeg varm mad til frokost. Det må man godt, når man skal være alene hjemme hele dagen og er førtidspensionist. Det blev til karbonader, det får jeg næsten altid, når jeg er alene hjemme. Resten af dagen gik med afslapning, læsning og så hentede jeg Søren fra arbejde kl 20.

6 kommentarer:

 1. :P
  Jaaaa - det var da sådan en lidt underlig besked - i hvert fald kan du ikke bruge hendes smerter i håndleddet til noget. Din situation er ...DIN situation.
  Men det hun egentlig får sagt, er at der kan være rigtig mange årsager til at du har smerterne. Et eller andet sted ønsker man vel også helst, at årsagen dertil, findes. Og at der kan gøres noget. Sådan tror jeg nok gerne, jeg vil have det.
  Ellers må din læge sende dig videre til en anden undersøgelse.
  Jeg elsker også karbonader - og helst med kartofler, gulerødder og ærter - og de må gerne være stuvede. Og så blomkål. Uhmmm - får helt vand i munden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mit eneste ønske er at finde ud af hvad der er med mit håndled og komme frem til om der kan gøres noget ved det. Den værste tanke er faktisk hvis det bare er nogen jeg skal acceptere. Det kan jeg ikke lige rumme nu.

   Jeg fik karbonader med små bagte kartofler, kogte gulerødder og bearnaise..
   Men du minder mig lige om at det er længe siden jeg har fået stuvet gulerødder og ærter. :P
   Nu bliver jeg helt sulten.. :P

   Knus <3

   Slet
 2. Hold da op et svar. Det er ikke særlig rart at få at høre. Jeg håber det giver et ordentligt resultat.
  Ellers må du komme og blive healet hos mig, i håb om det virker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ikke særlig god tur usikkerhed, det pirre min panikangst og får alle alarmklokker til at ringe. Det kunne hun selvfølgelig ikke vide, men det var lidt upassende når man er bekymret.
   Jeg må vente og høre svaret og så skal vi finde ud af hvad der skal ske bagefter.
   Healing lyder ellers nice, det gad jeg faktisk godt prøve..

   Knus <3

   Slet
 3. Hold da op, det svar kan man da ikke bruge til noget som helst! Men sådan et svar har jeg også fået en gang med mit knæ, så kender godt den der tamme fornemmelse :|

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må vente på svaret og så se hvad der sker. Jeg dur ikke til usikkerhed, det vækker noget angst.
   Uanset hvad så håber jeg vi på et eller andet tidspunkt finder ud af hvad der er galt og hvor det kommer fra. Livet er sku da besværlig ind imellem.

   Knus <3

   Slet