google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Tager en dag af gangen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

16. april 2015

Tager en dag af gangen.


Det meste af dagen i dag, har jeg brugt på sofaen. Jeg er utrolig træt for tiden og kan ikke finde hoved og hale i mine tanker. Jeg er brugt og jeg kan mærke at alt det med kommunen og psyk pt tager alt min energi. Jeg kæmper for at lave lidt hver eneste dage, så jeg ikke går helt i stå. Spiller en del ingress, det er en god måde at komme ud på og samtidig tænker jeg ikke for meget, på alle de svære ting imens.

Efter en god morfar til middag og et bad, kørte jeg derfor til Odense. Gik en god tur, spillede ingress, mødtes med Søren, spillede mere ingress, spiste en sandwich på submarine og spillede lidt mere. Ialt var jeg i Odense fra kl 15.30 til kl 18.30. Min sundheds app siger at jeg har gået 8,35 km. Egentlig ikke en særlig god statistik, men man står også lige så meget stille i ingress, som man går. Det gode er at man hurtig glemmer tiden og pludselig er 3 timer gået. Skal nok lige forklare lidt mere om ingress, en af dagene.

Nu er klokken mange og jeg vil slukke for pc'en og tvet. Kan vidst lige nå at læse et enkelt kapitel i bogen, inden jeg skal i seng. I morgen skal jeg til samtale på psyk, håber det kan gi mig lidt mere ro, for pt kan jeg næsten ikke være i min krop og er tæt på at overgi mig. Min krop skriger efter at få lov til at gå lidt i koma, men jeg vil så gerne igennem alt det her, på en fornuftig måde. Glæder mig sindsygt meget, til min pensionssag er genforhandlet og til alt det med psyk falder på plads. Det bliver på ingen måde let at jeg skal stoppe på psyk til juni. Jeg prøver bare at tage en enkelt dag af gangen lige nu, mon så ikke det hele nok skal gå alligevel.

Håber i alle sammen har det godt, jeg har ikke fået læst så mange blogs i denne uge, men skal nok lige kigge forbi jer en af dagene. Krammer. <3

6 kommentarer:

 1. Håber genforhandlingen bare går glat igennem uden problemer... kan godt forstå det må være en svær én at stoppe på psyk efter så lang tid.. for selv om det måske ikke er hver dag du har brug for dem, så er de jo alligevel rare nok at have i baghånden :)

  Men det skal nok gå altsammen :)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg virkelig også, lige nu tager det desværre en masse kræfter og tanker. Har fået min status attest og den er blevet godt synes jeg.. hvis man kan synes det om min status.. ha ha.. Det der står er ihvertfald meget præcist. :D Mandags skal jeg forhøres af kommunen og så blever min sag afgjort engang sidst i maj måned.

   Jeg tror også nok det hele nok skal gå, men kan ikke rigtig rumme det hele lige nu.

   Knus <3

   Slet
 2. Det lyder til at være hårdt for dig i øjeblikket - kender godt, hvordan usikkerheden har indflydelse. Men jeg læser også, at du ved, hvad der afhjælper noget af uroen.
  Tænker på dig - og håber det bedste med genforhanlingen.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er blevet bedre til at bevare roen, eller i hvertfald få det lidt på afstand men kan godt mærke at det pt bliver værre for hver eneste dag. Jeg kan næsten ikke rumme det og det koster kræfter.
   Min status attest er blevet ret præcis, så det er jeg tilfreds med. Mandag skal jeg på kommunen og forhøres og så afgøres det hele engang sidst i maj måned.. øv der er lang tid til..

   Prøver bare at være til og trække vejret imens. :D

   Knus <3

   Slet
  2. Ups - jeg fik læst og svaret dit nyeste indlæg, før jeg så svaret her ;P

   Slet