google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Det var skide sjovt, men jeg gør det ikke igen.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

18. maj 2015

Det var skide sjovt, men jeg gør det ikke igen.

Der har været lidt stille her på bloggen de sidste par dage, det er bestemt ikke fordi jeg ikke har en masse at skrive om, men har ikke lige kunne finde kræfterne og tid.

Jeg blev for en uge siden, kastet hovedkuls ud i at hjælpe med at arrangere en polterabend for min dejlige svigerinde. Så hele ugen er sådan set gået med det og med masser af hemmeligheder. Ha Ha.

Det blev en aften lige efter hendes ønske og vi havde det virkelig sjovt. Vi kidnappede hende, hyggede, Prinsesse kostume, fik god mad, masser af alkohol og endte også i byen i Odense. Det var en meget lang nat og jeg tog først hjem ved halv 6 tiden tror jeg.

Det er første gang jeg har været med til en polterabend og samtidig også første gang, jeg blev kastet ud i at være med til at arrangere det. Det tog en del flere kræfter, end jeg lige havde regnet med og har også haft et par psykiske hæklefejl i kysen undervejs, men alt i alt synes jeg det endte ret godt. Desværre blev jeg jo nok lidt for fuld til sidst og kan godt mærke at det ikke bliver lettere at komme sig over. Min psyke er ikke god med alkohol, min krop er helt mast og jeg er overdrevet træt. Det var skønt at feste og slippe lidt kontrol, men jeg kan godt mærke at det psykisk kommer til at tage nogle extra dage at komme igennem.


2 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig oplevet en polterabend - det var heldigvis ikke moderne, da vi blev gift - hahaha.
  Men kan godt foretille mig ondt i hovedet - på flere planer af den grund. Bare det at undvære nattesøvn! God bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså det var en helt kanon aften, men jeg synes godt nok jeg er længe om at komme igennem det denne gang. Jeg har ikke tømmermænd, men jeg er såå træt og min psyke er virkelig ikke godt. Kan mærke angsten lige under huden og er totalt paranoid osv.. men et par dage mere så er jeg vel igennem det..

   Knus <3

   Slet