google.com, pub-4139964114599800, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Jea's Blanke Tanker: Har nået mit læse mål, men jeg fortsætter.
___ ___ https://www.facebook.com/JeasBlankeTanker/ __ https://www.instagram.com/jeasblanketanker/ __ https://twitter.com/Jeakh __ https://www.goodreads.com/user/show/41570070-jeanette __ https://www.youtube.com/channel/UCGZs7d1yXNH--MgTlhVwkLA __ https://www.bloglovin.com/people/jeanettehenriksen-2167130 __ https://plus.google.com/u/0/109333894282337331588/posts ___ ___

1. maj 2015

Har nået mit læse mål, men jeg fortsætter.

Som mange af jer ved, så er jeg gået i træning med mine øjne og med at læse. Jeg satte mig et mål der hed at jeg i 2015 skulle se, om jeg kunne læse 4 bøger og det var i Marts måned. Nu siger kalenderen Maj måned og jeg har læst 4 bøger. Eller faktisk 4 ½, men den der Bittefissen opgav jeg altså, så synes ikke den tæller med. Jeg er overrasket over, hvor godt det går med at læse og hvor meget jeg faktisk nyder det, i denne lidt svære ustabile periode. Jeg formår faktisk at holde fokus i en bog, jeg nyder det og jeg kan godt li at lave andet, end at sidde foran en skærm og feks læse blogs. Blogs er også dejlige, men en rigtig bog i hånden er noget andet og giver en anden ro. Et af mine mål på mit Ønske Bræt er også at jeg skal leve mere irl (in real life) og der hjælper bøgerne mig virkelig. Synes man er tilstede på en anden måde.

Indtil videre holder jeg mig til Sophie Kinsella og Marian Keyes, men jeg er åben for forslag, hvis nogen af jer kender nogen i samme stil. Det vigtige for mig er at de er rimelig lette at læse, altså uden for mange svære ord. Det kan hurtig forstyrre mig, hvis jeg ikke kan udtale ordene korrekt. Kunne også være jeg skulle prøve en anden genre.

Lige nu vil jeg kaste mig ud i denne bog og så tror jeg at jeg ændre mit mål, til at jeg skal læse 8 bøger her i 2015

Kender du den?

8 kommentarer:

 1. Jeg elsker bøger! Du har helt ret - det er noget andet at sidde med en bog i hånden. Elsker at forsvinde ind i ordene, og pludselig er der bare gået flere timer. Jeg elsker det - og savner det. Glæder mig sådan, til at jeg igen kan koncentrere mig rigtigt om det :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg var au pair i Holland læste jeg faktisk en del, men siden har jeg simpelthen ikke kunne finde roen til det. Mine øjne har taget voldsomt skade af mange år med psykiske problemer, jeg har simpelhen ikke kunne holde mine øjne stille og fokuseret. Det har jeg nu øvet mig i og det bliver hele tiden bedre. Lige pt er jeg meget træt, så det gør det lidt svært, men jeg læser når jeg lige kan finde roen til det, jeg ved det er godt for mig og synes det er hyggeligt.

   Håber snart du også får det bedre søde og kan finde lidt ro igen..

   Krammer <3

   Slet
 2. Det er dejligt, du kan fastholde opmærksomheden på en bog. Det giver rigtig mange gode oplevelser og er hyggeligt. Det er også godt til at holde andre ting på afstand.
  Du når da sagtens fire bøger mere i 2015!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg prøver og jeg ved jo at det er super god træning for mine øjne.
   Ja og det er jo super hyggeligt..

   Jeg tror også sagtens jeg kan nå det nye mål :D

   Knus <3

   Slet
 3. Jeg glæder mig til jeg på et eller andet tidspunkt (forhåbentligt) kan komme til at læse igen.. kan slet ikke koncentrere mig om det for tiden, og fysioterapeuten har sagt jeg ikke må læse... så det bliver ikke rigtig til så meget... tænk at et dumt fald kan skabe så meget ravage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk overrasket over hvor lidt der skal til for at vores hjerner kommer i ubalance. Man tænker ikke rigtig over det til hverdag før der er sket en skade eller som hos mig, jeg opdager at det psykiske ha skadet mig fysisk.

   Håber virkelig du snart kommer i bedring og igen kan få det godt og finde noget ro til at læse igen.

   Knus <3

   Slet
 4. Kinsella og Keyes er også min yndlings :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, kan generelt fornemme at de fleste er ret tosset med de bøger.. :D

   Slet